restart monitora
witam forumowiczow
mam win xp he problem polega na tym ze co jakis czs robi mi sie czarny ekran i restartuje mi sie monitor ale słychac ze włączone aplikacje nadal pracuja
Duron 1 GHz GF2 32Mb 256RAM dzwiek zintegrowany
Win xp ze wszystkimi poprawkami i uaktualnieniami oczywiscie oryginał
prosze o pomoc
dzieki
pozdrawiam
mam win xp he problem polega na tym ze co jakis czs robi mi sie czarny ekran i restartuje mi sie monitor ale słychac ze włączone aplikacje nadal pracuja
Duron 1 GHz GF2 32Mb 256RAM dzwiek zintegrowany
Win xp ze wszystkimi poprawkami i uaktualnieniami oczywiscie oryginał
prosze o pomoc
dzieki
pozdrawiam
Odpowiedzi: 4
Powróć do poprzedniej wersji Driver`a i sprawdz.
Pomijając "nerwy" związane z tym objawem to .....
rób jak uwaźasz. Nie ma bowiem źadnej gwarancji , źei na tych poprzednich Ci się to nie zacznie robić.
rób jak uwaźasz. Nie ma bowiem źadnej gwarancji , źei na tych poprzednich Ci się to nie zacznie robić.
Rebe cos w tym co piszesz jest gdyz ostatnio szwagier zainstalował jakies najnowsze stery do grafy bez mojej wiedzy i w sumie chyba od tego sie zaczeło usunąc je czy tez poczekac moze sytuacja jakos sie sama unormuje
co radzisz????
co radzisz????
Jeźeli sprzetowo jest wszystko w porzadku to ..... niekóre wersje sterowników zarówno ATI, jak i nVidii powodują taki objaw.
Czasem pojawia on się bezpośrednio po zaistalowaniu driver–ów, a czasem póxniej. Zdarza się i tak, źe ten zonk sam znika.
Czasem pojawia on się bezpośrednio po zaistalowaniu driver–ów, a czasem póxniej. Zdarza się i tak, źe ten zonk sam znika.
Strona 1 / 1