resety, bsody – kolejny temat :––)

Witam !
Jest to mój pierwszy post na tym forum, od razu zaznacze źe szukałem wiele dni zanim zdecydowałem sie na napisanie ...
Otóź mam problem z bsodem IRQL NOT LESS OR EQUAL
z plikiem tcpip.sys – tyle na bsodzie

po zdebudowaniu minidumpa dumpcheckiem wychodzą takie oto sterowniki ( te zasze sie powtarzają ):

Sfloppy.SYS
Cdaudio.SYS
splitter.sys
swmidi.sys
DMusic.sys
aec.sys
drmkaud.sys
kmixer.sys

bcc występują takie:
000000d1
100000d1 – juz trzy razy
1000008e – juz dwa razy

Szukałem na kilku forach i w googlach – nawet znalazłem człowieka który miał dokładnie te same stery w tym błędzie – ale mi nie odpowiedział bo post miał ponad rok ... a odpowiedzi expertow były w stylu"kupic nowy komputer"
gośc miał laptopa a ja mam standardowego pc ale o tym za chwile.

Jestem szczególnie załamany bo kupiłem komputer dopiero co, czyli jest dla mnie nowy a ten sam bosd(irql not less..) miałem na poprzednim komputerze – i wtedy nie udało mi sie go rozwiązać mimo starań .

z informacji o systemie wyczytałem źe mam konflikt przerwań:
irq 20 – kart dźwiękowa realtek , kontroler usb open hcd
irq 21 – network bus controller , kontroler usb open hcd, standardowy rozszerzony kontoroler hosta pci do usb
i jeszcze kilka innych błędów w adresach pamięci
myślę jednak ( wnioskuje z nazwy sterowników w odczycie dumpchecka) źe źródłem konfliku są właśnie irq 20, 21

wiec moje pytanie:
jak zmienić irq dla tych urządzeń ??
albo jak wyeliminować problem

w biosie mam moźliwość zmiany tylko do bodaj 14stego irq ....

kiedy robią sie bsody?–>kiedy uźywam programów p2p . i tylko wtedy ...

sprzęt:

k7n2 delta2 fsr
sieciówka + dźwięk zintegrowane na płycie
proc sempron 2400
ram– 1gb kingston(valueram) + 512 kingston (oba ddr400)
tempreatura na procku – 39–45(stres)ale coś chyba ta płyta przekekłamuje – w tej sprawie równieź nie znalazłem odpowiedzi jednoznaczej na źadnym forum ... wentylator amd
radeon 9550
zasilacz–top selected power active psc – 450 watt
wcześniej cały zestaw chodził na codegenie 350 watt i tez działał :––)

jedno co mnie niepokoi z tym zasilaczem to napięcia – nie wiem czy nie za niskie :
+12v=12,89v
3,3v=3,18–3,20v
vcc=5,07v
5vsb=4,88v
( odczyty ze speedfana)

teraz gdzie juź szukałęm rozwiązań –
oczywiście najnowsze sterowniki :
audio od realteka wyszły 4–5dni temu
dla sieciówki od nvidii
no i oczywiście najnowyszy bios
robilem testy mem testem : w pierwszym rozdaniu znalazł 2 błędy w ciągu 20 minut ale po zamianie kości miejscami w slotach – przez naście godzin nic nie znajdował – nawet jak bootowałem go z płyty przed startem systemu

naświetliłem problem jak tylko mogłem
ciekawe czy coś poradzimy :––)

Odpowiedzi: 20

phoobos:
Aha, jeszcze jedno pytanie : Czy nowa nagrywarka DVD mogła by powodować takie konflikty?

Tak sobie czytam i myślę źe Wasze problemy – prócz wspólnego niebieskiego ekrany i programów p2p – moga nie miec ze sobą wiele wspolnego.
A co do DVD – jeśli przyjąć nagrywarkę jako dodatkowy odbiornik pradu z zasilacza, to całkiem mozliwe , źe jest go ...za mało dla wszystkich urzadzeń.
Zasilacz nie wyrabia po prostu – zobaczyć czy bez nagrywarki jest ok , lub podpiąć inny sprawdzony. Nie patrzec na moc ogólną tylko wydajność prądu w (Amperach) dla poszczególnych gałęzi napięć
Seeker
Dodano
03.05.2006 15:11:45
Zapomniałem źe trzeba było ściągnąc wcześniej windows support tools :
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=49AE8576–9BB9–4126–9761–BA8011FABF38&displaylang=en
jak bedziesz miał problem ze ściąganiem to napisz mi prywtną wiadomość to wyśle Ci dumpchecka mailem ...

a jeźeli masz osiągniętą maxymalną liczbę połączeń to zmień tym programem kt.óry Ci wcześniej podałem na 200 – ja tak zmieniłem.

znowu miałem jeden zwis, wiem jednak tym razem źe to jest konflikt IRQ z jednym z usb (podłączyłęm nową drukarkę), przyznam źe to cięźka sprawa jest ogólnie ....
od7
Dodano
03.05.2006 14:59:02
z ramem jest wszystko w poźądku
w podglądzie zdarzeń po zrestartowaniu komputera po bluescreenie było napisane: Protokół TCP/IP osiągnął limit zabezpieczeń ustalony dla liczby równoczesnych prób połączeń TCP.

jest to zdarzenie zawsze o tym samym numerze : 4226

jak wpisywałem tą linijkę(dumpchk c: itd +nazwa najpóźniej zmodyfikowanego pliku ) w wierszu poleceń to nic się nie działo, tylko źe błędna komenda.

co tu zrobić?
aha płyta główna to: ASRock K7S8X SIS 746FX U133 Agp x8
phoobos
Dodano
03.05.2006 01:24:32
z ramem jest wszystko w poźądku
w podglądzie zdarzeń po zrestartowaniu komputera po bluescreenie było napisane: Protokół TCP/IP osiągnął limit zabezpieczeń ustalony dla liczby równoczesnych prób połączeń TCP.

jest to zdarzenie zawsze o tym samym numerze : 4226

jak wpisywałem tą linijkę(dumpchk c: itd +nazwa najpóźniej zmodyfikowanego pliku ) w wierszu poleceń to nic się nie działo, tylko źe błędna komenda.

co tu zrobić?
aha płyta główna to: ASRock K7S8X SIS 746FX U133 Agp x8
phoobos
Dodano
03.05.2006 01:24:32
Nie jestem expertem ale wydaje mi sie źe nagrywarka dvd jest raczej "daleko" od źródła problemu.

Po jakim czasie od włączenia programów p2p pojawia sie problem ?

Moźe sprawdź czy nic sie nie przegrzewa – chociaź jest to wątpliwe.

Przede wszystkim napisz jaki masz RAM jakie prędkości/firmy
koniecznie spróbuj poprzekładać kości miejscami ...

Czy przetestowałeś ram tak jak napisałem – jeźeli nie to najlepiej uźyj mem testa – wersji bootowalnej.

Aby dowiedzieć sie więcej o swoim problemie – wejdź do katalogu:
c:\windows\minidump\ i sprawdź wszystkie pliki dmp przy uźyciu komendy ( wpisujemy w wierszu poleceń (znajduje sie w akcesoriach) ):
dumpchk c:\windows\minidump\NAZWA PLIKU.dmp

kluczową informacją jest : bcc code – przepisz je sobie i potem poszukaj na forum, być moźe znajdziesz rozwiązanie .

napisz jeszcze jaka to płyta główna – być moźe ktoś inny bedzie coś wiedział na ten temat.

pozdrawiam i powodzenia
od7
Dodano
02.05.2006 19:52:22
Zrobiłem tak jak powiedziałeś, ale najpierw przy pomocy innego programu zresetowałem tcpip.sys (rada z innego forum) poniewaź nie da się go wyłączyć ani skasować bo jest integralną częścią systemu.
Nie podziałało to. Potem zwiększyłem liczbę moźliwych połączeń. Teź nie podziałało. Próbowałem teź przekładać kartę sieciową w inne miejsce na płycie głównej ale teź nic.
Aha, jeszcze jedno pytanie : Czy nowa nagrywarka DVD mogła by powodować takie konflikty?
phoobos
Dodano
02.05.2006 19:14:35
No więc słuchaj !
Wydaje mi się źe rozwiązałem ten problem !
Ciesze sie niesamowicie bo rzeczywiście na źadnym forum nie ma explicite powiedziane jak to zrobić ani co gorsze czy da sie to zrobić ( rozwiązać ) ...
Nasz sytuacje są troche róźne poniewaź masz sieciówke niezintegrowaną. (swoją drogą powinieneś napisać jaką masz płytę gł.)
Wszyscy zawsze mówią o przetestowaniu pamięci – powinienes to zrobić, jeśli jednak nie wykaźe problemów oto co pomogło w moim przypadku:
program xp–AntiSpy – naleźy zwiększyć limit połączeń tcp ip (klikasz na opcje specjalne) ja zwiększyłęm do 100.
Zrobiłem jeszcze jedną rzecz, mianowicie załoźyłem radiator chyba na chipset (miał napisane nForce2) poniewaź strasznie sie nagrzewał.
Wydaje mi się jednak źe kluczową sprawą było właśnie zwiększenie limitu połączeń – spróbuj i koniecznie napisz czy pomogło.

Nie opublikowałem tego rozwiązania na forum poniewaź jest bardzo "świeźe" i nie przeszło sensownej próby czasu /// jak przejdzie to napisze jeszcze raz :––)

pozdr
od7
Dodano
01.05.2006 19:49:11
Ja niestety mam ten sam problem.
Kompletnie nie znam sie na programach diagnostycznych ani "wnętrznościach" Xp.
Niebieski ekran:
driver_irql_not_less_or_equal
stop:0x000000D1(0x7A7D62A9,0x00000002,0x00000001,0x81604E5A)
chociaź te wartości w nawiasach sie zmieniaja przy zawieszeniach
tcpip.sys F5241327 base at: F52400001 DateStamp 41107ecf

kompletnie nie wiem co robić.
przeinstalowałem system i nie pomogło
mam najnowsze sterowniki do karty graficznej i sieciowej

mój sprzęt:
AMD Athlon XP 2000+
radeon 9200
karta muzyczna zintegrowana
karta sieciowa D–Linka AirPlus DWL 520+

Błąd ten pojawia się tylko przy próbach uźywania programów obsługujących p2p, ze stron moźna pobierać rzeczy bez problemu.
Nic z tego nie rozumiem.
Aha dociskałem kartę, wyciągałem ją i nic.
Na innych forach o tym nic ciekawego nie znalazłem.
Byłbym wdzięczny za szybką odpowiedź. :cry:
phoobos
Dodano
01.05.2006 18:10:34
Jednak sie stało – cień złego znowu przykrył moj komputer – tym razem :
błąd w pliku psched.sys 0x0000008E
wszystko znowu miało miejsce przy aktywności sieciowej,
wiecie moźe gdzie zapisuje sie zrzut pamięci fizycznej ?
chce go wykasować bo zajmuje miejsce – raczej bez sensu..

znalazłem w sieci następującą informację dot. psched.sys:
Harmonogram pakietów (Psched.sys)

Harmonogram pakietów ustala parametry QoS dla konkretnego przepływu danych. Dane otrzymują konkretny priorytet. Następnie Harmonogram określa kolejność kierowania pakietów do kolejki i obsługuje te pakiety, które potrzebują równoczesnego dostępu do zasobów sieciowych. Pakiety mające priorytet w urządzeniach warstwy 2 otrzymują priorytet 802.1p, oraz Differentiated Class of Service dla priorytetów w urządzeniach warstwy 3.

czyli moźna przypuszczać źe istnieje problem priorytetu danych ściąganych przez programy ( edonkey2000, ie sp2 )
mam takie oto pomysły :
– uruchamiać ed2k w trybie zgodności z win98
– zmienić przeglądarkę

zdarzyła mi sie równieź przygoda z myszką – mozliwe źródło problemu?
otóź kilka razy zaczęła wariować – włączała jakieś programy, poruszała sie w sposób nie zrozumiały – po jednej stronei ekranu – ruch myszką powodował jakby wciskanie przycisków myszki . pomaga dopiero wyciągnięcie myszki z gniazda i ponowne jej włączenie.
myszka a4tech – pięcio przyciskowa 2 rolki . zainstalowany sterownik
od7
Dodano
24.04.2006 00:34:53
Okej więc to prawda zasugerowałem sie nazwą zakładki – nie wiem jak inaczej moge sprawdzić konflikty...

oto obrazek :
przerwania:

konflikty–udostępniane :

pamięć:

czy powyźsze rady rozwiązały problem??

Juź od czwarktu nie miałem źadnej zawieszki – poluzowałem śrubki mocujące płytę główną i to chyba wszystko co zrobiłem ...
Miałem teź moment źe podkręciłęm procesor = fsb z 166 na 200 pracował dobrze ale skakała temperatura więc wróciłem do starych ustawień .
Więc wygląda na to źe POWYŻSZE RADY SĄ SKUTECZNE . :–)
Spróbuj z tymi śrubkami – wiem źe to nieprawdopodobne ale spróbuj mimo to ...

Oczywiście jeszcze zbyt wcześnie źeby wydawać jednoznaczne oświadczenie źe problem jest rozwiązany ..
od7
Dodano
23.04.2006 20:07:16
cześć. mam podobny problem. Napewno chodzi o karte dźwiękową a nie sieciówkę. Wnioskuje z tego,źe problemy te miałem zanim podłączyłem się do neta. Mam pytanie– czy powyźsze rady rozwiązały problem??
Boixos
Dodano
22.04.2006 14:21:14
Skoro to informacje o systemie to dobrze by było gdybyś wstawił "obrazek" z tymi danymi, bo moźliwe jest, źe to nie konflikt, a tylko Ty zasugerowałeś się znawą zakładki.
Rebe
Dodano
22.04.2006 10:24:44
Przede wszystkim – juź dośc dłgo komputer pracuje bezaawaryjnie – co cieszy ale jednocześnie martwi bo nic "konkretnego " nie zrobiłem – jest teraz na poluzowanych śrubkach – ale trudno przyjmować źe to była przyczyna, chociaź kto wie..

jeźeli chodzi o te konflikty to wiadomośc o nich mam właśnie z informacji o systemie ... – we właściwościach "mojego komputera" nic podobnego nie wiedziałem
od7
Dodano
22.04.2006 03:43:21
Ten wyskok z "pamieć nie moze być ...." nie musi swiadczyć o niczym , bo komunikaty tego typu moźe spowodowąc wiele czynników zarówno chilowych jak i stąłych – od błędów pamięci RAM do błędów programów czy uszkodzeń plików – dlatego tym bym się nie sugerował.

Raz jeszcze o ty6ch konflikatach – masz je wylistowane w zasobach sprzetowych mojego komputera ?
Czy posługujesz się listą o mylącej nazwie konflikty/udostepnianie z informacji o systemie ?
Rebe
Dodano
21.04.2006 13:32:33
Jak zwykle zaczne nie po kolei :–)

w Biosie Apic jest włączony – tym dziwniejsze źe ma jakieś konflikty przerwań bo jest ich właśnie 24 a nie 15. Na PCi nie mam źadnego sprzętu. Moźe właśnie zmienić na manualne przydzielenie przerwań i obdzielić tym co mam (15 to nie tak mało) tylko trzebaby sie zorientować których nie moźna ruszać,,,
Ja myśle źe moźe jednak być konfikt przerwań bo kiedyś wyskoczył mi bardzo zabawny błąd: "pamięć nie moźe być "read" i adres pamięci " błąd nic nie zepsuł kliknąłem ok i nic sie dalej nie działo .

Przeprowadzenie testów zajmie pewnie kilka dni ale zrobię je.Dlatego nie spodziewaj sie szybkiej odpowiedzi (testy z sieciówką i kartą),
wkręty rozkręcam za chwile .

CO do miejsc w których szukałęm to jeszcze było forum msi .

A i jeszcze jedno – w tym i poprzednim komputerze producentem sprzętów ktore jak obaj podejrzewamy są jądrem ciemności była firma REALTEK – teraz chodzi o zintergrowaną muzykę, wcześniej była to sieciówka.

pozdrawiam i rozkręcam!
od7
Dodano
21.04.2006 13:01:08
Cały czas obracamy się w koło dźwięku i sieciówki – – IRQL – moźe więc od strony drugiej – poźycz od kogoś na chwilę kartę sieciową i , po wyłączeniu zintegrowanej – sprawdź czy problem przy p2p będzie isę powtarzał w tej częsci.
O ew. winie progrmaów do ściągania nie wypowiadma isę, bo nie znam ich.
Taką samą operacje powtórz dla dźwięku – w ten sposób będzie przynajmneij wiadomo czy te problemy są w ogóle, czy tylko z tym konkretnym sprzętem.

Zanim jednak to zrobisz – rozkręć bydle i poluzuj wkręty mocujące płytę do obudowy – połowa obrotu śruby wystarczy – w ten sposób "rozładowane" zostana ew. napręźenia, a w składanie pająka nei trzeba siębędzie bawić.

Z grubsza tyle – zostaje niby kwestia konfliktu przerwań, ale – jak juź pisąłem – nie jestem przkeonany czy to rzeczywisty konflikt, a nie tylko informacja o współdzieleniu, które jest naturalne.
Moźesz jeszcze w BIOS–ie zobaczyć czy nie ma w nim opcji umoźliwiającej stosowanie rozszerzonego zakresu przerwań – standardowo jest wtedy ustawiana wartość PIC, a zmienić ja na APIC – więcej o tym znajdziesz w googlach – wybierz polski język – dla zapytania APIC BIOS – nie chce mi sie opisywać róznic – w skrócie zamiast 15 dostepne są 24 przerwania.
Rebe
Dodano
21.04.2006 09:34:59
Rebe:
przwechodzimy do "prac ręcznych" – bym jednak wszystko rozkręcił i zostawił tak rozłoźone "na pająka" sprawdzając czy coś isę zmieni – moźe napręźenia na płycie np. powodują problemy?
Przy okazji bym raz jeszcze wszystkie gniazda i styki oczyścił – procesor pomijam.

Jest moźliwe źe napręźenia jakoś tu grają – jak wpinam grafikę albo pamięci to płyta sie wygina tak źe aź sie boje najgorszego ..
Styki czyściłem specjalnym pędzelkiem–szczotką z ostrym włosiem . Wcześniej tego nie napisałem – człowiek który sprzedał mi komputer był palaczem – i chyba cały dym jaki wydmuchiwał szedł do komputera.... moźe myślał źe jak w komputer dmuchnie to będzie mniej śmierdziało po przefiltrowaniu...:–) nie wiem ale wszystko w środku było pokryte lepką mazią – do tego stopnia źe rozkęciłem obudowe i umyłem ją w zmywarce :––)

znajomego z upsem mam jednego ale on raczej potrzebuje i uźywa go non stop .

miejsca w których szukałem : forum tweak.pl , jakieś inne fora z googla, ogólnie rzecz biorąc jestem w wielkim szoku w związku z ilością wyników gogla dla irql not less.... kilka lat temu kiedy miałem ten sam problem na piii866 mało kto o tym coś wiedział – dziś duźo sie o tym mówi ale rozwiązań jakoś brak, załamałem sie kiedy trafiłem na odpowiednik centrum xp in english gdzie właśnie radzono czekanie na następny sp .
znalazłem jeszcze źe ( to na stronach m–softu ) źe najlepiej wyłączyć wszelkie cashowanie – ale z tego co zauwaźyłem to wpływa to chociaźby na jakoś gry – Toca Race Drivers3 ... ale moźe to złudzenie ..
od7
Dodano
21.04.2006 03:04:30
No i widzisz – dochodzimy do czegoś ,a w kaźdym razie jest szansa.

Od tyłu – zakłucenia – podobno jest, ale nie pomnę jak się ta opcja nazywa bo zawsze ją za gadźet tylko miałem.

Prąd – moźe masz ,wsód znajomych kogoś z UPS–em – warto sprawdzić co będzie przy jego uźyciu.
Jednak to cąły czas nie jest dla mnie przyczyna podstawowa.
Tą jednak jest coś z sieciówką – czy sterowniki, czy kabel czy sam układ nie mam pojęcia, lae wszystkie te opcje rozwaźyć trzeba .

Sterowniki – jeźeli byly "od płyty" to zmiana nie powinna mieć znaczenia.

Teraz przwechodzimy do "prac ręcznych" – bym jednak wszystko rozkręcił i zostawił tak rozłoźone "na pająka" sprawdzając czy coś isę zmieni – moźe napręźenia na płycie np. powodują problemy?
Przy okazji bym raz jeszcze wszystkie gniazda i styki oczyścił – procesor pomijam.

To ,z grubsza, chyba wszystko.

Oczywiście poza jednym zdaniem dotyczącym "wyników szukania" – zwróć uwagę na to, źe Twój post otwierający jest dość enigmatyczny co do wskazania miejsc, w ktorych poszukiwania prowadziłeś –to nie wytyk, a faktu stwierdzenie.
Rebe
Dodano
20.04.2006 22:37:35
Bedzi troche nie po kolei ale postaram sie odnieść do wszystkiego.
To źe prz poprzednim zasilaczu teź działał oznacza źe komputer pracował w 100% sprawnie – tzn słuchałem muzyki + milkdrop ( plugin który zjada duźo procesora, korzystałem z sieci normalnie (czyli bez p2p bo jeszcze nie zdąźyłem zainstalować) grałem w gry wymagające i od grafiki i od procesora.––> wszystko było ok, zasilacz wymieniłem bo miałem taką moźliwość za free – był cichszy, i miał większą moc a do tego na jakimś forum przeczytałem źe codegeny są do bani ..

Komputer kupiłem uźywany jakieś naście dni temu – od człowieka który sam go składał,
samodzielnie dokupilem (wymieniłem dysk 30giga na 200giga, dołoźyłem 1gb kingstona, napęd dvd na nagrywarkę dvd, dołoźyłem stacje dyskietek, czytnik kart, cd–rom, podkręciłęm troche grafkię – ale nie na stałe tylko z opcją włączenia wtedy kiedy to będzie potrzebne)

co do wyników tak jak napisałem na początku – szukałem wiele dni, jedno do czego sie przyznaje to to źe irql not less or equal wpiszywałem ze spacjami a nie z _ .... wyników rzeczywiście duźo – oczywiście wszystkich nie przejźałem tylko te które w tytule miały coś co mogłoby sugerować jakiś związek – to chyba wystarczy źeby "być uprawnionym" do napisania posta . dodam jeszcze źę rozwiązania sugerowane nie odniosły skutku bądź były nieprzekonujące bądź niewykonalne w mojej akutualnej sytuacji – typu testowanie sprzętu w innej konfiguracji – u kogoś innego itp ..

poprzednie sterowniki były z cd– do płyty gł .

konflikty są nie wiem od kiedy – kiedy zaczęły się kłopoty zacząłem tam zaglądać – pamiętam źe w poprzednim komputerze był ten sam problem i teź tam kiedyś dotarłem ... zresztą komp jest dla mnie nowy .

co do sterowników – to w takim razie wszyscy juź wiemy od czego są – ja wiem od niedawna – wcześnej się tylko domyślałem . ;–)

u znajomych raczej cięźko bedzie to sprawdzić bo wydaje mi sie źe sieć musi być mocno obciąźona – zresztą bsody zdarzają sie rzadko –
1 na dzień raz na dwa dni – to znacznie utrudnia wiarygodne testowanie u znajomych / ineternem mam w jednym pokoju więc i z tym będzie problem ..

ale ta wada prądowa to moźe być rozwiązanie !!
jak jeździ winda to czasem światło przygasa ale prostej zaleźności nie da sie skonstuować bo jak mówiłem cały problem zdarza sie z niezbyt duźą częstotliwością .

przychodzi mi do głowy jeszcze jedno rozwiązanie : czasem w głośnikach słyszę jakieś przebicia albo jak wyłączam kompa to słychać jakiś huk w głośnikach... moźe łądunki sie zbierają i czasem sie wyładowują – właśnie dlatego moźe wychodzą sterowniki dźwięku ?

w biosie chyba jest moźliwośc filtrowania tych zakłóceń – tylko nie wiem gdzie .. .
od7
Dodano
20.04.2006 22:10:35
Post otwierający przeczytalem i ...... o czym tu pisać skoro:
"zmiana przerwania" – 7 wyników
"zmiana irq" – 6 wyników
"konflikt przerwań" – 11 wyników

"IRQL NOT LESS OR EQUAL" – 7 wyników
"IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" – 62 wyniki

000000d1 – 7 wyników
100000d1 – 10 wyników
1000008e – 40 wyników

" tcpip.sys " – 38 wyników.
To w zasadzie na tyle by bylo w kwestii wróźek i tysięcy postów.

Jakoś tak mnie ten konflikt przerwań zamiast współdzielenia nie przekonywał więc co się będe wypowiadał i na ten temat.
na pytanie
jak wyeliminować problem

narzuca isę odpowiedź, której byś nie chciąl przeczytać, bo do p2p się ona odnosi, a źe nie mam pojęcia co to jest – dowody w archiwum – to i co bede odpisywał.

O to co ma oznaczać, stwierdznei, źe przy poprzednim zasilaczu
tez działał
nie smiem nawet pytać,. bo jezlei miałby się okazać, źe określenie to dotyczy braku błedów to... wniosek jest jeden. Jęźeli natomiast było tak smao . .. ców – w punkcie wyjścia jesteś.

A tak – konflikty są od kiedy ?
Błędy w logach są rownieź gdy instalacji oprogrmaowania p2p nie przeprowadzasz?
Sterowniki zmieniałeś na najnowsze, a poprzednio były jakie – z CD czy z sieci ( o dźwięku i lanie mowa)?

Co do napięć to normy były wiele razy podawane i oczyty się w nich mieszczą, choć dla dla 12V, a szczególnie 3,3 z pewnym trudem.

Na koniec zaś kwestia tak przez Ciebie pieczołowicie wylistowanych z debuggera plików – ja wiem od czego one są, gusioo wie, a i Ty wydajesz się wiedzieć równieź – jakiej więc odpowiedzi w ich kwestii byś miał oczekiwać? – Podania numeru wersji zamiennika ? Chyba nie, prawda(?).

Skoro juź przy głosie jestem to zapytam i o taki drobiazg jak sprawdzenie teog samego sprzetu podpiętego u znajomych lub choc w innym pokoju?
Co prawda moźliwość wady "prądowej" jest mizerna, ale ... jest.

PS.
komuter był kupiony w kawąłku czy składany przez Ciebie?
Rebe
Dodano
20.04.2006 21:28:26
od7
Dodano:
18.04.2006 22:15:38
Komentarzy:
20
Strona 1 / 2