Resetuje mi sie system po jakims czasie i tak caly czas.. :(
Instalowalem juz stery najnowsze via i 4in1 i do grafy siedzialem kilka godzin dziennie przez kilka dni i dalej mnie ten xp denerwuje a jeszcze do tego moj komp to server pomocy !!
Odpowiedzi: 12
ECS????? :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Stawiam na partycje i RAM. :lol:
Kiedyś moj kumpel miał podobny problem jesli chodzi o te samowolne restarty i okazało sie ze mial zle partycje zrobione....
Mam teraz jeszcze wiekszy delemat kupilem nowy zasilacz od pentiuma 4 i dalej mi sie wiesza moze to cos ze starmi od plyty
Plyta BVC3A
Intel 815E/815EP Chipset Mainboard
Pomocy mam juz tego dosc ! :shock:
Prosze o szybka odpowiedz jak mozna nawet teraz :D
Plyta BVC3A
Intel 815E/815EP Chipset Mainboard
Pomocy mam juz tego dosc ! :shock:
Prosze o szybka odpowiedz jak mozna nawet teraz :D
A wiec teraz ja z tym zasilaniem to bardzo thx wam !! :) bo mialem podlaczony na karcie grafiki radiator i wentylator z p166 i mozliwe ze przes to sie zawieszal odlaczylem od niego zasilanie i narazie chodzi 16h i tak chodzi jak bym go dopiero uruchomil :> oby to to :shock: :wink: BRDZO thx jeszcze Raz !!! :)
dobra teraz wiem ze moge walnac glupote, ale jezeli juz przy chlodzeniu to sprawdz karte grafiki, pamietam ze jeden gosciu tutaj na forum mial podobny problem i tam karta grafiki nawalala,moge wspomniec jeszcze choc to raczej nie bezposrednio do twojego problemu sie nadaje ze jak przez tydzien mialem kompa ciagle wlanczonego i karta graficzna dziala w trybie Enhnaced(podkrecony procesor i pamiec grafiki) to ut2003 po dwoch minutach gry sie wieszal, rzecz jasna karta graficzna za bardzo sie nagrzala przez tydzien, wlanczylem safe mode(fabryczne ustawienia karty) i gralo bez przeszkod, no to taka moja historyjka, a ty sprawdz u siebie :idea:
nie wiem czy ci cos poradzilem ale... :roll:
nie wiem czy ci cos poradzilem ale... :roll:
a na pewno dobrze rozsmarowales paste na jadrze procesora ?
bo jak i to nic nie da to juz nie wiem :(
bo jak i to nic nie da to juz nie wiem :(
Hmm kupilem 2 tygodnie temu nowy radiator i wiatrak na niego za 50zl z 6 cm wyokosci ma radiator nawet sie nie nagrzewa pozadnie to chyba nie temp. procka :( dosyc juz mam powoli tego AA gen spoko spoko z tym czasem wczoraj
Hmm kupilem 2 tygodnie temu nowy radiator i wiatrak na niego za 50zl z 6 cm wyokosci ma radiator nawet sie nie nagrzewa pozadnie to chyba nie temp. procka :( dosyc juz mam powoli tego AA gen spoko spoko z tym czasem wczoraj
cos chyba z tym forum nie tak, mojego posta pisalem o 1.45, a tu mam 0:02:19, ale smiesznie nawet wyszlo :) bo jezeli TY pisales o 0:45:04, a JA o 1.45 to odpowiedziales mi zanim to napisalem, takie spostrzezenie...
a tak wogole to zgadzam sie z The_judge
cos moze byc nie tak z chlodzeniem :([/i]
a tak wogole to zgadzam sie z The_judge
cos moze byc nie tak z chlodzeniem :([/i]
moze jest cos nie tak z chlodzeniem skoro po jakims czasie wylaca ci sie komp bez przyczyny ?
sprawdzales temp procka?
sprawdzales temp procka?
No jasne jestem nowy hmm niemam nowego kompa mam 192ramu plyte BVC3A Rive 2 32mbram /pro m64 :D pod 98 nie bylo problemu ale ten 98 to lipa jest kiedys instalowalem xp bez zadnych patchow bez niczego tak samo bylo a ateraz wziolem od kolesia najnowszy i dalej tak samo :( juz mam dosc tego a na win98 niemam zamiaru wracac ani na Linuxa bo mam na drugim kompie jak jeszcze jestes to odpowiedz gen :)
Strona 1 / 1