Resetowanie ustawień
Poźyczyłem komputer kuzynowi. On podłaczył go u siebie do sieci lokalnej.Pododawał róźnych uźtkowników, pozakładał hasła na udostepnione zasoby itd. Oddając mi go zapomniał przywrócić wszystko tak jak było na początku. I teraz jak ja go podłaczyłem do 2 komputera u siebie w domu (oba windows xp sp2) wymagane sa jakies hasła, oczywiście ich nie znam a bez nie moge sie zalogować. Cos tam próbowałem pozmieniac w panelu sterowania (w zarzadzanie komputerem –> uzytkownicy i grupy lokale oraz w zasadach zabezpieczeń lokalnych) ale cos mi sie wydaje źe jeszcze bardziej namieszałem. Teraz juź nie musze podawać haseł ale nie moge sie dostać na drugi komputer (monit, ze nie ma upawnień)
Sieć jest skonfigurowana poprawnie, tzn pingi chodzą w obie strony. I teraz moje pytanie czy moge jakoś przywrócić ustawienia domyśle w "uzytkownicy i grupy lokale" oraz "zasadach zabezpieczeń lokalnych" bo mysle ze tam jest cos nie tak? Chyba ze ktoś ma jakiś inny pomysł na rozwiązanie mojego problemu?
Sieć jest skonfigurowana poprawnie, tzn pingi chodzą w obie strony. I teraz moje pytanie czy moge jakoś przywrócić ustawienia domyśle w "uzytkownicy i grupy lokale" oraz "zasadach zabezpieczeń lokalnych" bo mysle ze tam jest cos nie tak? Chyba ze ktoś ma jakiś inny pomysł na rozwiązanie mojego problemu?
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0