Resetowanie ustawień administratora na fabryczne

Potrzebuje zrsetwoać (zmienić na fabryczne) ustawienia windowsa. Nie chodzi mi o przywracanie systemu bo nie uzywam tego shitu. Potrzebuje cos konkretnego co rozwiaze ten problem :) PILNE :!:

Odpowiedzi: 4

Reinstalacje juz robilem i tez kicha. Swieza instalacja mnie tez nie interesuje z powodu ustawien i instalacji innych potrzebnych mi programow a jest ich sporo.
wojtasnd
Dodano
25.12.2004 15:02:23
Pyton_000:
Skoro nie uźywasz Przywracania sys. to moźe mi powiesz gdzie będą się przechowywały kopie operacji/instalacji jakie wykonujesz jak nie tam?? Tylko Format i reinstalka sys pomaga. Nakładka teź nic nie pomoźe bo system będzie nadal zaśmiecony a porządanego efektu nie uzyskasz.

1. W plikach instalatora na ........CD
2. Oczywiście
3. Amen – tyle, źe z innego powodu niź śmieci– nakładka zachowuje ustawienia tedy z zaloźenia nie przywrócie opcji wyłączonych przez uźytkownika.
Rebe
Dodano
25.12.2004 14:12:43
Skoro nie uźywasz Przywracania sys. to moźe mi powiesz gdzie będą się przechowywały kopie operacji/instalacji jakie wykonujesz jak nie tam?? Tylko Format i reinstalka sys pomaga. Nakładka teź nic nie pomoźe bo system będzie nadal zaśmiecony a porządanego efektu nie uzyskasz.
Pyton_000
Dodano
25.12.2004 12:57:22
Po zabotowaniu z płyty XP opcja naprawy R, lub format partycji,dysku i wgranie systemu na świeźo
JNJN
Dodano
25.12.2004 12:50:06
wojtasnd
Dodano:
25.12.2004 03:00:13
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1