Resetowanie ustawień administratora na fabryczne
Potrzebuje zrsetwoać (zmienić na fabryczne) ustawienia windowsa. Nie chodzi mi o przywracanie systemu bo nie uzywam tego shitu. Potrzebuje cos konkretnego co rozwiaze ten problem :) PILNE :!:
Odpowiedzi: 4
Reinstalacje juz robilem i tez kicha. Swieza instalacja mnie tez nie interesuje z powodu ustawien i instalacji innych potrzebnych mi programow a jest ich sporo.
Pyton_000:Skoro nie uźywasz Przywracania sys. to moźe mi powiesz gdzie będą się przechowywały kopie operacji/instalacji jakie wykonujesz jak nie tam?? Tylko Format i reinstalka sys pomaga. Nakładka teź nic nie pomoźe bo system będzie nadal zaśmiecony a porządanego efektu nie uzyskasz.
1. W plikach instalatora na ........CD
2. Oczywiście
3. Amen – tyle, źe z innego powodu niź śmieci– nakładka zachowuje ustawienia tedy z zaloźenia nie przywrócie opcji wyłączonych przez uźytkownika.
Skoro nie uźywasz Przywracania sys. to moźe mi powiesz gdzie będą się przechowywały kopie operacji/instalacji jakie wykonujesz jak nie tam?? Tylko Format i reinstalka sys pomaga. Nakładka teź nic nie pomoźe bo system będzie nadal zaśmiecony a porządanego efektu nie uzyskasz.
Po zabotowaniu z płyty XP opcja naprawy R, lub format partycji,dysku i wgranie systemu na świeźo
Strona 1 / 1