Resetowanie sie kompa
moj kumpel ma dziwny problem odkad zalozyl neta i chcial sobie pograc w gry online np. tibia znany rpg online .kiedy wlaczy gre i zaloguje sie na serwie pogra z 5min i ma reset kompa czsami 3 razy pod rzad nawet kiedy jeszcze windows sie nie zaladuje.leczylismy go juz scandiskiem reg cleanerem adawrem i nic nie dalo co to moze byc .blaster to tez nie jest .pomozcie mu . dzieki
Odpowiedzi: 3
BSOD – niebieski ekran , na kórym system podaje informacje o błędzie.
Vectra – dawała kiedyś modemy, które pod XP przy próbie pobieranai z sieci – z takim wypadkiem się zetknąłem – powodowąły reset komputera.
Moźe w toim wypadku to jakaś wariacja na podobny temat – skontaktuj się z ich BOK–iem – w sytu7acji wyźej opisanej – reakcja była natychmiastowa – wymiana modemu na inną sztukę i po problemie.
Vectra – dawała kiedyś modemy, które pod XP przy próbie pobieranai z sieci – z takim wypadkiem się zetknąłem – powodowąły reset komputera.
Moźe w toim wypadku to jakaś wariacja na podobny temat – skontaktuj się z ich BOK–iem – w sytu7acji wyźej opisanej – reakcja była natychmiastowa – wymiana modemu na inną sztukę i po problemie.
W innych sytuacjach sie nie resetuje .Wymagania sprzetowe sa spokojnie wystarczajace.Internet ma ten sam co ja z Vectry 64kbps.Co to jest BSOD :roll: ??
i co jeszcze mam sprawdzic napisz dokladniej gdzie.
i co jeszcze mam sprawdzic napisz dokladniej gdzie.
A w innych sytuacjach się nie restetuje?
A w logach ma coś napisane?
A BSOD–a jakiego nie ma?
A konfiguracja – w tym i sposób łaczenai z siecią – jaka ?
A,a,a kotki dwa.
A w logach ma coś napisane?
A BSOD–a jakiego nie ma?
A konfiguracja – w tym i sposób łaczenai z siecią – jaka ?
A,a,a kotki dwa.
Strona 1 / 1