Reklama reebok
Dziwne pytanie, ale interesuje mnie wykonawca muzyki ktora jest podkladem w nowej reklamie reeboka 9 leci od niedawna w tv) bylem na www.reebok.com ale tam jest tylko ta reklama do sciagniecia, ale o muzyce 0.
Odpowiedzi: 17
o ile wiem jest to "Carmina Burana" Carla Ofra 8) a nie Fortuna ale jka sie wpisze w kazie to albo to, to i tak znajdzie a muzyczka wyje%ana :D
a czy ktos tu wyzywa ? ja tylko napisalem ze pewnego typu muzyki nie zniose... to tylko moj gust. nie mowie ze ktos kto slucha takiej i takiej muzy jest glupi.
Vangelis twozy piekna muzyke chóralna nie gregoriańskie jest Zetak to nazwe zespol Gregorianie tez tworza piekna muzyke. A tak pozatym co do waszego tematu osobiscie uwazam ze powinnismy szanowac to co inni sluchaja nie wyzywac ich gustu bo kazdy lubi co innego (i to wlasnie jest zaj.. :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
ja tez moge sluchac wszystkiego ale sa pewne granice ! spears nie zniose
Mało tolerancyjni chłopcy jesteście... Ja tam mogę słuchać wszystkiego, tylko źe nie wszystko na mnie dobrze działa :mrgreen:
Naszczescie nie.Ja bym tego nie przezyl.
a backstreet boys, kelly family to juz nie ? :wink:theboss78:Ja to jak maoja kuzynka przyjedzie to musze wysluchiwac panny Spears.
Ja to jak maoja kuzynka przyjedzie to musze wysluchiwac panny Spears.
moj starszy ma pare plyt vangelisa (kolo 20). Za mlodu musialem ego wysluchiwacdamipl:Jeśli interesuje was taki typ muzyki, polecam poszukać mp3 vangelis–a, są to chóry gregoriańskie(chyba tak to się nazywa).
Szczególnie polecam:
:arrow: Vangelis – Conquest of Paradise
:arrow: Vangelis – Excalibur
Jeśli interesuje was taki typ muzyki, polecam poszukać mp3 vangelis–a, są to chóry gregoriańskie(chyba tak to się nazywa).
Szczególnie polecam:
Szczególnie polecam:
Jesli tak kogos naprawde interesuje to ten utwor stworzyl Wagner tyuł O Fortuna (Excalibur Theme)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dzienki dzienki DZienki :D
wielkie thx !Lipton:Znalazłem chodzi o Carl Orff – O fortuna
Dzieki Lipton tez jej szukalem. :D :D :D
Znalazłem chodzi o Carl Orff – O fortuna
jak sie dowiem to napisze. jednak gdzies juz to slyszalalem i to nieraz, chyba w jakims serialu. niebyla to Xena ? :roll:
dokladnie szukam tego samego ja popytalem jeszcze na innych forach jak sie dowiem to napisze.
Jak ty sie dowiesz to tez napisz (pls)
Jak ktos nie widzial jeszcze tej reklamy to podaje linka gdzie mozna sobie obejzec
Reklama
...a edytować post potrafisz, ot, tak np. ?...aligator...
Jak ty sie dowiesz to tez napisz (pls)
Jak ktos nie widzial jeszcze tej reklamy to podaje linka gdzie mozna sobie obejzec
Reklama
...a edytować post potrafisz, ot, tak np. ?...aligator...
Strona 1 / 1