Reklama Google na CentrumXP.pl
Zamieściłem na Forum na górze strony tekstową reklamę Google. Reklama jest na razie testowa. Będzie wyświetlać się kaźdemu uźytkownikowi 4 razy (potem zniknie na tydzeń), a potem co kilkanaście odsłon losowo.
Mam nadzieję, źe nie będzie zbyt ucięźliwe, ani przeszkadzające. Jesli macie jakieś opinie lub sugestie, piszcie.
Mam nadzieję, źe nie będzie zbyt ucięźliwe, ani przeszkadzające. Jesli macie jakieś opinie lub sugestie, piszcie.
Odpowiedzi: 15
Aaa ten co to na czysto koksi :mrgreen: pamietam
Ciekawe czy taki wscibski od tego :lol:
Ciekawe czy taki wscibski od tego :lol:
O "wielkim bracie" juź było w którymś z postów piekara :mrgreen:
Jeszcze jakiś Teleskop Hubble'a nabędzie i co ??
"Rok 1984" powróci :mrgreen:
"Rok 1984" powróci :mrgreen:
Golce swego czasu śpiewali byli o lornetce jakowejś co to niby pomocną byc miała, więc moźe miast lekarza – sklep myśliwski jakiś :wink:
najwyzszy czas do okulisty sie udac :cry:Gagman:gieras:ja zadnej rekloamy nie widze :P
Ze wzrokiem problem podglądaniem zapewne spowodowany :mrgreen:
gieras:ja zadnej rekloamy nie widze :P
Ze wzrokiem problem podglądaniem zapewne spowodowany :mrgreen:
gieras:ja zadnej rekloamy nie widze :P
Jest w stopce "kierownika brygady" :lol:
ja zadnej rekloamy nie widze :P
Kuba:Płacą, przeciez nie umieszcal bym tego im za darmo :–)
Płacą "ileś" za kliknięcie takiego linka (więc klikajcie ;–) ), tylko, źe chyba stawka jest zminna, więc dowiem się "ile" dopiero po 2–3 dniach od kliknięcia.
Minimum wypłaty to 100$, placa tylko czekiem (chociaz juz dlugo maja napisane ze niedlugo beda inne formy platnosci ) lepiej u nich nie miec za duzego CTR (za to mozna chyba wyleciec) no i ile dostaniesz za klik zalezy napewno od reklamodwacy danej reklamy i chyba od kraju.
Średnio za klikniecie jest 0.3–0.5$, ale zdarzają sie niektore nawet po 1.5$. (na niepolskich stronach)
I jeszcze jedna uwaga: google zabrania ujawniania ile sie zarobilo dzieki nim ...
Ja proponuje zamiast Google na forum wstawic AdHearUs – placi i nie robia sobie jaj wobec Polakow.
Z google mozna szybko wyleciec chociazby za generowanie klików (na co nie mamy wplywu) – moźna jednak przeciwdziałać podkładaniu świni – jeśli liczba klików drastycznie wzrasta, zawsze moźna zdjąć czasowo kod ze strony, licząc źe spamer się odczepi.
Google stosuje równie rygorystyczne zasady jak allegro – jesli liczba klików drastycznie rośnie – źegnamy. Jeśli w ogóle ma bardzo wysoką tendencję średnią – źegnamy się w sposób przyjazny.
:wink:
Kuba:Mam nadzieję, źe nie będzie zbyt ucięźliwe, ani przeszkadzające.
I nie jest.
Płacą, przeciez nie umieszcal bym tego im za darmo :–)
Płacą "ileś" za kliknięcie takiego linka (więc klikajcie ;–) ), tylko, źe chyba stawka jest zminna, więc dowiem się "ile" dopiero po 2–3 dniach od kliknięcia.
Zeby tylko userzy kozystali z googlarki.
A to za ten beda placic :?:
Kuba:Wcześniejszy flash to była przysługa: darmowa reklama Microsftu.
A to za ten beda placic :?:
Bobi_robert:Szczerze to troche badziewnie wygladałab
Wczesniejszy flash był ok
Wcześniejszy flash to była przysługa: darmowa reklama Microsftu.
Po prawdzie to mnie tam sio ryba, ale po długim patrzeniu na "starą" ( reklamę ) to odmiana jest pewnym urozmaiceniem – mimo zgrzebnej formy.
Szczerze to troche badziewnie wygladała
Strona 1 / 1