rejstracja
wpisalem w starcie oobe/msoobe /a i pojawilo sie okienko z napisem:
"Aktywacja systemu Windows jest juz ukonczona. Kliknij przycisk OK, aby ukonczyc".
Czy to znaczy ze ta kopia jest jush zarejstrowana i nie trzeba po 30 dniach jej rejstrowac ??????
BTW: mam pirata winXP professjonal od 2o dni.
Prosze o jakies wskazowki, jesli mozna to jak najszybciej bo tak to za 10 dni mi uplynie termin rejstracji :P :P :P
THX :P :P :P
"Aktywacja systemu Windows jest juz ukonczona. Kliknij przycisk OK, aby ukonczyc".
Czy to znaczy ze ta kopia jest jush zarejstrowana i nie trzeba po 30 dniach jej rejstrowac ??????
BTW: mam pirata winXP professjonal od 2o dni.
Prosze o jakies wskazowki, jesli mozna to jak najszybciej bo tak to za 10 dni mi uplynie termin rejstracji :P :P :P
THX :P :P :P
Odpowiedzi: 6
nie uzywalem po zainstalowaniu zadnego cracka, ale mimo to dzieki "zulus" za odpowiedz. jeszcze system dziala bez zarzutu ale jakby co to dam znac :lol: 8) :lol:
Napiszę to raz jeszcze. Konieczna jest tylko AKTYWACJA i niewaźne czy to wersja PRO czy HE (nie dotyczy tylko wersji korporacyjnej) i jest na to 30 dni. Jeśli się nie uaktywni XP to po 30 dniach w systemie będzie działać tylko opcja do aktywacji. Tak więc aktywujesz lub crackujesz źeby działał. Natomiast rejestracja potrzebna jest głównie w celu uzyskiwania pomocy technicznej. Rejestracja nie jest obowiązkowa.
Zarejestrujesz swój system moźesz liczyć na pomoc z Microsoftu, nie zarejestrujesz się to moźesz liczyć na pomoc ludzi z forum.
Tak więc "banana wee" prawdopodobnie masz wersję korporacyjną lub crackowałeś.
Zarejestrujesz swój system moźesz liczyć na pomoc z Microsoftu, nie zarejestrujesz się to moźesz liczyć na pomoc ludzi z forum.
Tak więc "banana wee" prawdopodobnie masz wersję korporacyjną lub crackowałeś.
THX everyody for respond :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
profa nie trza rejestrowac. ja mam profa oryginalnego inaczej ;) i dziala juz z jeden miech. wiec dont worry be nesquik ! :)
Za 10 dni ci odpowiedzą :P
A na serio to w piracie nic takiego nie robilem i działa spoko jusz 2 miechy, a jeśli u ciebie wyskoczyło takie okienko to powinno być wszystko spoko 8)
A na serio to w piracie nic takiego nie robilem i działa spoko jusz 2 miechy, a jeśli u ciebie wyskoczyło takie okienko to powinno być wszystko spoko 8)
widze ze nie ma chetnych do udzielenia odpowiedzi :( :( :( :( A moze jednak ktos sie pokusi o odpowiedz?????????????? Z gory THX
Strona 1 / 1