Rejestrator dzwieku

mój rejestrator nie działa, nie nagrywa zadnych dzwieków. Jesli puszcze jakis film i uruchomie rejestratora to nic mi nie nagrywa. U kumpla wszystko działa, puszcza film, włacza rejestratora i działa. Czemu u mnie tak sie nie da.?

Odpowiedzi: 5

juz jest ok. poprostu wystarczyło ustawic na – stereo mix i to wszystko. narka... :P
Anonymous
Dodano
23.12.2003 20:17:01
Tez tak myśle.

W opcjach nagrywania ustawia sie z jakiego źródła nagrywasz: mikrofon, wyjscie tunera TV, wejscie liniowe, odtwarzacz CD i inne...) Prawdopodobnie nie masz zaznaczonych odpowiednich pozycji.
domin_g
Dodano
23.12.2003 18:45:40
chyba mne zle zrozumiałes, nie chodzi mi onagrywanie dzwieku przez mikrofon tylko w trakcie kiedy np. ogladam film uruchamiam w tym samym czasie rejestratora i powinien sie nagrac dzwiek z tego filmu, który potem moge np. ustawic przy otwieraniu systemu zamiast standardowego. chyba do tego jest nie potrzebny zainstalowany mikrofon? kumpel nie ma mikrofonu.
Anonymous
Dodano
23.12.2003 18:42:59
Ja myśle ze nie masz zaznaczonej opcji w Regulacji nagrywania....
L..i..S..e..K
Dodano
23.12.2003 14:28:03
Być moźe za dalaeko trzymasz mikrofon od głośników. Poza tym to bardzo prymitywny sposób nagrywania. Znajdź programy zrzuacające obrazi dźwięk bezpośrednio z wyjścia – praktycznie brak wtedy strat jakości (nie liczac kompresji ewentualnej).
Pawek
Dodano
23.12.2003 14:02:40
Anonymous
Dodano:
23.12.2003 01:37:06
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1