Rejestrator dzwieku
mój rejestrator nie działa, nie nagrywa zadnych dzwieków. Jesli puszcze jakis film i uruchomie rejestratora to nic mi nie nagrywa. U kumpla wszystko działa, puszcza film, włacza rejestratora i działa. Czemu u mnie tak sie nie da.?
Odpowiedzi: 5
juz jest ok. poprostu wystarczyło ustawic na – stereo mix i to wszystko. narka... :P
Tez tak myśle.
W opcjach nagrywania ustawia sie z jakiego źródła nagrywasz: mikrofon, wyjscie tunera TV, wejscie liniowe, odtwarzacz CD i inne...) Prawdopodobnie nie masz zaznaczonych odpowiednich pozycji.
W opcjach nagrywania ustawia sie z jakiego źródła nagrywasz: mikrofon, wyjscie tunera TV, wejscie liniowe, odtwarzacz CD i inne...) Prawdopodobnie nie masz zaznaczonych odpowiednich pozycji.
chyba mne zle zrozumiałes, nie chodzi mi onagrywanie dzwieku przez mikrofon tylko w trakcie kiedy np. ogladam film uruchamiam w tym samym czasie rejestratora i powinien sie nagrac dzwiek z tego filmu, który potem moge np. ustawic przy otwieraniu systemu zamiast standardowego. chyba do tego jest nie potrzebny zainstalowany mikrofon? kumpel nie ma mikrofonu.
Ja myśle ze nie masz zaznaczonej opcji w Regulacji nagrywania....
Być moźe za dalaeko trzymasz mikrofon od głośników. Poza tym to bardzo prymitywny sposób nagrywania. Znajdź programy zrzuacające obrazi dźwięk bezpośrednio z wyjścia – praktycznie brak wtedy strat jakości (nie liczac kompresji ewentualnej).
Strona 1 / 1