Rejestracja w Vista

Witam. Jak wygląda proces rejestracji w Viscie? Zainstalowałem ją na laptopie i mam 30 dni na rejestrację. Ale czy po tej rejestracji będę mógł przenieść system na inny komputer? Pytam bo mam w planach kupienie nowego laptopa. System dostałem z programu msdnaa (z uczelni). Pozdrawiam

Odpowiedzi: 4

ja zadnego nie mailem problemu z drugim kluczem, napisalem do admina z uczelni i mi wygenerowal po.... 2 tyg. :) ale tak zazwyczaj czekalem by odpowiedzial na jakikolwiek moj mail.
krzysiekpz
Dodano
07.08.2007 18:56:31
Ok dzięki. Czyli wychodzi na to, że można raz aktywować. Nie ma problemu z wygenerowaniem nowego klucza?
muszyna
Dodano
07.08.2007 18:45:29
p.s. zawsze mozesz przeprowadzic aktywacje, rejestracje telefonicznie, wtedy podajesz login do systemu msdnaa , klucz licencji i uczelnie ktorej jestes studentem.
krzysiekpz
Dodano
07.08.2007 18:36:16
jesli masz oprogramowanie z uczelni to jest ono oryginalne jedynie do dnia w ktorym jestes studentem. dzien pozniej jak juz skonczysz uczelnie powinno sie ten system odinstalowac gdyz nie jest on juz wtedy legalny. Proces rejestracji przeprowadz za pomoca kreatora przez internet. Jesli sie nie da skontaktuj sie z administratorem swojej uczelni i popros o wskazowki. Ja tak robilem tyle ze z windowsem XP, ktorego mialem z uczelni. Z tym ze dostalem poprzez maila klucz do systemu i jedynie aktywacje przez internet przeprowadzilem.W przypadku pozniejszej instalacji na nowym komputerze musisz zglosic to administratorowi , lub skontaktowac sie z administratorem msdnaa by wygenerowal Tobie ponownie nowy numer licencji, gdyz ten mozna aktywowac jedynie jeden raz!!. Mam nadzieje ze pomoglem. p.s. zawsze mozesz przeprowadzic aktywacje, rejestracje telefonicznie, wtedy podajesz login do systemu msdnaa , klucz licencji i uczelnie ktorej jestes studentem. [color=darkred][i][b]Korzystaj z opcji Edytuj. Anathema[/b][/i][/color]
krzysiekpz
Dodano
07.08.2007 18:32:37
muszyna
Dodano:
07.08.2007 17:09:25
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1