REJESTR !!!!
w jakim pliku "siedzi" rejest musze odzyskac go z starego dysku czekam na info.
Pozdrowienia
Pozdrowienia
Odpowiedzi: 7
RegistryFirst Aid,czy jak mu tam,niestety,nie posiada certyfikatu Microsoftu na pracę z sys WinXP.Natomiast System Mechanic 3.7 taki certyfikat od Microsoftu dostał.
Kto chce zatem ryzykować,prosim was,potem to se ne vrat`i.I tyle Koledzy. 8)
Kto chce zatem ryzykować,prosim was,potem to se ne vrat`i.I tyle Koledzy. 8)
Pliki przechowujące ustawienia rejestru to
Default, Sam, Security, Software i System.
Znajdują sie w katalogu
windowssystem32config
Default, Sam, Security, Software i System.
Znajdują sie w katalogu
windowssystem32config
Czy kaleki? Hmm ... mi tam pasi. Jestem z niego zadowolony. A od tego zeby nie byl platny sa cracki, ale pewnie o tym juz gdzies slyszales, wiec nie bede rozwijal tematu ... :P
Czy kaleki? Hmm ... mi tam pasi. Jestem z niego zadowolony. A od tego zeby nie byl platny sa cracki, ale pewnie o tym juz gdzies slyszales, wiec nie bede rozwijal tematu ... :P
Szkoda gadać.Program płatny i kaleki. Ja polecam konsekwentnie System Mechanik 3.7h www.iolo.com
trial/30days.
Pozdrawiam 8)
trial/30days.
Pozdrawiam 8)
Do zabawy z rejestrem polecam Registry First Aid http://www.registry–first–aid.com/first/rfasetup.zip
Czysciu rejestr ze "smieci" czyli starych odinstalowanych progsow, usunietych plikow itd. Przed wyczyszczeniem oczywiscie tworzy wlasnie plik z ktorego mozna pozniej w razie czego przywrocic rejestr do pierwotnego stanu – rowniez za pomoca tego programiku. Mily w obsludze. Polecam
Czysciu rejestr ze "smieci" czyli starych odinstalowanych progsow, usunietych plikow itd. Przed wyczyszczeniem oczywiscie tworzy wlasnie plik z ktorego mozna pozniej w razie czego przywrocic rejestr do pierwotnego stanu – rowniez za pomoca tego programiku. Mily w obsludze. Polecam
Witam
To chyba Ci chodzi o regedit.exe w katalogu Windows?
To chyba Ci chodzi o regedit.exe w katalogu Windows?
Strona 1 / 1