Rejestr w Win XP
Czasami,gdy system juź dłuźej pracuje,programy są za–i odinstalowywane,zaczyna wolno chodzić i "mielić".
Dostępne ogólnie clean–registry są albo za szybkie
i głupie albo bez backupu.Przekonałem się o tym,stosując Power j16 Tool[czy coś takiego].Wywalił mi 50% rejestru a zatrzymać go mogłem tylko na "twardo".Nawet przywracanie nie chodziło...Dlatego mam pytanie,czy w tym przypadku,waszym zdaniem tylko preinstalacja ratuje?
Pozdrawiam. 8)
PS.:Od tego czasu uźywam System Mechanik,b.bezpieczny i inteligentny.
Dostępne ogólnie clean–registry są albo za szybkie
i głupie albo bez backupu.Przekonałem się o tym,stosując Power j16 Tool[czy coś takiego].Wywalił mi 50% rejestru a zatrzymać go mogłem tylko na "twardo".Nawet przywracanie nie chodziło...Dlatego mam pytanie,czy w tym przypadku,waszym zdaniem tylko preinstalacja ratuje?
Pozdrawiam. 8)
PS.:Od tego czasu uźywam System Mechanik,b.bezpieczny i inteligentny.
Odpowiedzi: 8
UWAŻAM TEMAT ZA ZAKOŃCZONY!!!
DZIĘKUJĘ ZA DYSKUSJĘ.POZDRAWIAM WSZYSTKICH!
DZIĘKUJĘ ZA DYSKUSJĘ.POZDRAWIAM WSZYSTKICH!
Lezio111–brawo!!Warto pomyśleć i pomóc innym. 8)
Przedewszystkim:
– Nie uźywać progros[list=]w czyszczących rejestr
– Nie aktualizować z poprzedniej wersji(o ile moźliwe) windy
– robić często kopie rejestru :D [/list]
– Nie uźywać progros[list=]w czyszczących rejestr
– Nie aktualizować z poprzedniej wersji(o ile moźliwe) windy
– robić często kopie rejestru :D [/list]
Wszystkim prześwietnym dyskutantom przyznaję rację!
A,ja zrobiłem–kopię rejestru i nagrałem ją.
Czy to OK,zobaczymy za jakiś czas...
Póki co,komp chodzi bdb.
–––Ale,co mają zrobić świeźy uźytkownicy Win XP?
Dlatego jak najwięcej PYTAŃ,niech inni czytają i uczą się na naszych BŁĘDACH!!!!!!!! 8)
A,ja zrobiłem–kopię rejestru i nagrałem ją.
Czy to OK,zobaczymy za jakiś czas...
Póki co,komp chodzi bdb.
–––Ale,co mają zrobić świeźy uźytkownicy Win XP?
Dlatego jak najwięcej PYTAŃ,niech inni czytają i uczą się na naszych BŁĘDACH!!!!!!!! 8)
Taa mój win chodzi od pierwszego zainstalowania do teraz bez źadnych problemów, ale np u mojego brata robiłem w tym czasie chyba z 6 reinstalek (z resztą u niego cały czas się coś wali, ale napewno nie z winy sprzętu). Szybkość działania zaleźy w duźej mierze od umiejętności uźytkownika.
ja mam starego i szybko chodzacego :P
Powiem jedynie tyle, z doświadczenia wiem źe źeby mieć szybko działającego windowsa trzeba go zreinstalować, jak się przekonałeś tire, regcleanery to chłam.
Ja tam nie uzywam zadnych programuw czysczacych :D,A reinstalacja pomoze ci na dwa sposoby bedziesz miał swiezego Win i szybko chodzącego :D
Strona 1 / 1