Rejestr.

Zrobiono kopie rejestru. Usunięto kilka kluczy. Próba przywrócenia poprzedniego stanu rejestru nieudana – pojawia się alarm. Nie moźna zaimportowac pliku kopii rejestru:"Błąd przy dostępie do rejestru".

Odpowiedzi: 6

command,jeźeli istotnie nie wiesz jak wykonać kopię rejestru i czym ona jest oraz po co jest – nie zabieraj głosu.
Wpierw naucz się zasad bezpieczeństwa,dopiero potem zwracaj uwagę na pisanie "głupot".A swoje porady nt.odradzania zabawy z rejestrem proszę uzasadnić.
Inaczej post jest bezwartościowy.
tire
Dodano
25.06.2003 22:57:28
command:
Nie radzę bawić się rejestrem.(regedit).

Sory, ale :lol:
pozdrawiam
Gagman
Dodano
25.06.2003 22:57:06
command:
Nie radzę bawić się rejestrem.(regedit).

Sory, ale :lol:
pozdrawiam
Gagman
Dodano
25.06.2003 22:57:06
nie piszcie takich bzdur.Kopi rejestru wogóle się nie tworzy samemu.Tworzy je system operacyjny przy ładowaniu sterowników i my tego nie widzimi.Pózniej jak się robi samemu kopię to wychodzą róźne problemy mianowicie taki!Spróbuj przy uruchamianiu nacisnąć F8 tylko wiersz poleceń i wpisć scanreg jeźeli długo skanuje to trzeba robić formata.Nie radzę bawić się rejestrem.(regedit).
POzdrawiam :D
command
Dodano
25.06.2003 22:49:35
Kopię rejestru powinno zrobić się zaraz po postawieniu systemu oraz po ściągnięciu uaktualnień.Przed kaźdą istotną deinstalacją lub przed modyfikacją Rejestru – warto mieć uprzednio wykonaną kopię.
Jest chyba program reanimujący i przywracający Rejestr,bodajźe na chip.download lub kś.download.

Pozdrawiam 8)

PS:spotkałem się z problemem dot.kopii Rejestru po działaniach na dyskach programem Partition Magic 7.
tire
Dodano
14.06.2003 22:17:34
mi teź się tak pojawia ale kopia zapewne została przywrócona, przynajmniej u mnie jest po przywróceniu i pojawieniu się takiego błędu O.K.
aligator
Dodano
14.06.2003 20:41:29
piotrekp
Dodano:
14.06.2003 20:26:15
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1