Reinstalacja XP

Ej czy mozna przeinstalowac XP

JAk to zrobic?
Aha i czy po przeinstalowaniu nic sie nie stanie z kontami uzytkownikow z plikami na dysku itp?

Bo chce zrobic reinstalke dlatego ze wyskakuje mi blad 'iExplorer i nie moge sobie poradzic z tym

Odpowiedzi: 3

Moźna, nic się nie stanie, a w zasadzie nie powinno – chyba, źe to coś nie tylko z samym systemem.
Uruchamiasz instalację , ignorujesz propozycję naprawy przy uźyciu konsoli, zatwierdzasz licencję wybierasz naprawę znalezionej wersji windows.

Jeźeli to problem tylko z IE to moźe prościej naprawić tylko przeglądarkę – w archiwum była podawana składnia polecenia do wpisania w "uruchom" pozwalającego usunąć IE i w jego miejsce wgrać program z płyty instalacyjnej. Składnie podawał m.in. EL NINO.
Rebe
Dodano
16.08.2004 17:06:37
Bobi_robert:
SEBA__W:

JAk to zrobic?
Aha i czy po przeinstalowaniu nic sie nie stanie z kontami uzytkownikow z plikami na dysku itp?

Bo chce zrobic reinstalke dlatego ze wyskakuje mi blad 'iExplorer i nie moge sobie poradzic z tym

to zapewne źart wiec ja sie :lol: :lol:

A w cale nie, moźna nałoźyć instalację na siebie. Wystarczy zabootować z CD i tam doszukać się odpowiednich opcji.
Anonymous
Dodano
16.08.2004 17:06:19
SEBA__W:

JAk to zrobic?

to zapewne źart wiec ja sie :lol: :lol:
Bobi
Dodano
16.08.2004 17:04:21
Anonymous
Dodano:
16.08.2004 16:54:09
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1