Regularne wyłączanie się komputera
Witam
Mam taki problem, ostatnio jeden z moich komputerów zaczyna się regularnie wyłączać tzn. po jakies godzinnej pracy , potem znowu po dwóch i tak moze caly dzień - jest tam windows 98. Chociaz według mnie z nim jest wszystko w porzadku. Mysle ze jest to wina zasilacza, mam racje ?? Czy problem moze tkwić gdzieś indziej ?!
pozdrawiam serdecznie
Odpowiedzi: 1
1. możesz mieć.
2. Może.
PS.
Czy uważasz, że informacja o systemie operacyjnym to jest to co wystarczy dla udzielenia konkretniejszej odpowiedzi, czy moze jednak coś trzeba do opisu dodać ? - To jest retoryczne pytanie i jako takie odpowiedzi nie wymaga.
Strona 1 / 1
<p>Wyłącza się całkowicie,czy resetuje.</p><p>To co pisze Rebe i może porządna konserwacja na początek,temperatury wszystkiego,napięcia. <br> </p>
no wylacza, hmmm komputerek jest dosyc stary i w dodatku serwer.<br>
<DIV>Ile jeszcze postów uda Ci się napisać nim konkrety podasz ?</DIV> <DIV>Co z zasilaniem i temperaturami, co z ustawieniami w BIOS-ie - co z testami podsystemów dyskowego i pamięci ?</DIV> <DIV>Co z ew. aktualizacją BIOS-u?</DIV> <DIV>Co ze stanem zakurzenia i zatłuszczenia podzespołów i gniazd rozszerzeń ?</DIV> <DIV> </DIV> <DIV>Itd., itp.</DIV>