Regularne wyłączanie się komputera

Witam

Mam taki problem, ostatnio jeden z moich komputerów zaczyna się regularnie wyłączać tzn. po jakies godzinnej pracy , potem znowu po dwóch i tak moze caly dzień -  jest tam windows 98. Chociaz według mnie z nim jest wszystko w porzadku. Mysle ze jest to wina zasilacza, mam racje ?? Czy problem moze tkwić gdzieś indziej ?!

pozdrawiam serdecznie 

Odpowiedzi: 1

1. możesz mieć.
2. Może.

PS.
Czy uważasz, że informacja o systemie operacyjnym to jest to co wystarczy dla udzielenia konkretniejszej odpowiedzi, czy moze jednak coś trzeba do opisu dodać ? - To jest retoryczne pytanie i jako takie odpowiedzi nie wymaga.
Rebe
Dodano
16.11.2006 08:22:12
  • JNJN 16.11.2006 10:43:00

<p>Wyłącza się całkowicie,czy resetuje.</p><p>To co pisze Rebe i może porządna&nbsp; konserwacja&nbsp; na początek,temperatury&nbsp; wszystkiego,napięcia. <br>&nbsp;</p>

• Markos 16.11.2006 10:49:01

no wylacza, hmmm&nbsp; komputerek jest dosyc stary i w dodatku serwer.<br>

• Rebe 16.11.2006 11:29:07

<DIV>Ile jeszcze postów uda Ci się napisać nim konkrety podasz ?</DIV> <DIV>Co z zasilaniem i temperaturami, co z ustawieniami w BIOS-ie - co z testami podsystemów dyskowego i pamięci ?</DIV> <DIV>Co z ew. aktualizacją BIOS-u?</DIV> <DIV>Co ze stanem zakurzenia i zatłuszczenia podzespołów i gniazd rozszerzeń ?</DIV> <DIV>&nbsp;</DIV> <DIV>Itd., itp.</DIV>

Markos
Dodano:
16.11.2006 00:52:07
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1