Regulamin
Czy moze mi ktos powiedziec gdzie znajduje sie regulamin Forum :?: :oops:
Odpowiedzi: 16
pobawie sie w moderatora:
Prosze o zaprzestanie kłutni i koniec z of–topickiem :wink: :wink:
Prosze o zaprzestanie kłutni i koniec z of–topickiem :wink: :wink:
Zibi:EL NINO:No to widze ze wetknalem chyba kij w mrowisko.
Jeszcze tylko slowo do Zibiego – czytales swoj podpis ?Czego Ci szczerze zycze.Zibi w podpisie:Żeby wiedza rosła tak samo szybko jak pliki na dysku...
Coś Ci się nie podoba :?: :evil:
ALE O SO CHODZI? :wink:
EL NINO:No to widze ze wetknalem chyba kij w mrowisko.
Jeszcze tylko slowo do Zibiego – czytales swoj podpis ?Czego Ci szczerze zycze.Zibi w podpisie:Żeby wiedza rosła tak samo szybko jak pliki na dysku...
Coś Ci się nie podoba :?: :evil:
widzialem ze to napiszesz :P a pojac, pojalem bo mi to panowie ladnie i kulturalnie wytlumaczyliscie ! :mrgreen: tylko CHECK–IT nie chcial sluchac :?EL NINO:gieras juz cos pojal po wizycie na "innym" forum.
No to widze ze wetknalem chyba kij w mrowisko.
Bez urazy chlopaki ale:
... wyobrazcie sobie 25 postow na stronie (wszystkie zawieraja jakies obrazeczki) i kogos kto laduje ta strone na modemie. Wiecie pod czyim adresem leca wiąchy ? Bo pod moim nie. Wiecie o kim ten ktos ma wyrobione zdanie ? Bo o mnie nie.
Moglbym tu jeszcze sporo na ten temat napisac, ale EOD. Jesli ktos uwaza sie za osobe dorosla, to moze to przemysli – gieras juz cos pojal po wizycie na "innym" forum.
Jeszcze tylko slowo do Zibiego – czytales swoj podpis ?
Bez urazy chlopaki ale:
... wyobrazcie sobie 25 postow na stronie (wszystkie zawieraja jakies obrazeczki) i kogos kto laduje ta strone na modemie. Wiecie pod czyim adresem leca wiąchy ? Bo pod moim nie. Wiecie o kim ten ktos ma wyrobione zdanie ? Bo o mnie nie.
Moglbym tu jeszcze sporo na ten temat napisac, ale EOD. Jesli ktos uwaza sie za osobe dorosla, to moze to przemysli – gieras juz cos pojal po wizycie na "innym" forum.
Jeszcze tylko slowo do Zibiego – czytales swoj podpis ?
Czego Ci szczerze zycze.Zibi w podpisie:Żeby wiedza rosła tak samo szybko jak pliki na dysku...
jak ktos chce miec taka belke to chyba moze miec :? jak niejest za duza to chyba ok.Zibi:EL NINO:A to nie mozna wklepac z palca opisu jak juz chcesz miec takie pierdółki?
Tak wlasnie chce miec takie pierdółki a Ty jak nie chcesz ich ogladac to wylacz sobie w przegladarce wyswietlanie grafik – wtedy bedziesz mial forum dostosowane do Twojego Poprzedszkolnego wieku. :evil:
ja w ramach protestu przeciwko grafikom w podpisach sam sobie takową wkleiłem ! :D
EL NINO:A to nie mozna wklepac z palca opisu jak juz chcesz miec takie pierdółki?
Tak wlasnie chce miec takie pierdółki a Ty jak nie chcesz ich ogladac to wylacz sobie w przegladarce wyswietlanie grafik – wtedy bedziesz mial forum dostosowane do Twojego Poprzedszkolnego wieku. :evil:
EL NINO:A to nie mozna wklepac z palca opisu jak juz chcesz miec takie pierdółki? Bo z tymi obrazkami forum przypomina przedszkole – prawda SLAY3R ? :mrgreen: :lol:
EL NINO:A to nie mozna wklepac z palca opisu jak juz chcesz miec takie pierdółki? Bo z tymi obrazkami forum przypomina przedszkole – prawda SLAY3R ? :mrgreen: :lol:
Forum nie wyglada jak przedszkole, by wygladalo gdyby zamiast tego niebieskiego tla bylo jakies tlo w misie.
Zazdrościsz?
A to nie mozna wklepac z palca opisu jak juz chcesz miec takie pierdółki? Bo z tymi obrazkami forum przypomina przedszkole – prawda SLAY3R ? :mrgreen: :lol:
Troszeczke sie rozlecial, ale dzisiaj nad nim popracuje. Do wieczora bedzie juz ok :)
Takli mały OT. Zibi – Twój podpis jest prawie źe nieczytelny!! :!: :!: :twisted:
Takli mały OT. Zibi – Twój podpis jest prawie źe nieczytelny!! :!: :!: :twisted:
Dzieki.
Strona 1 / 1