RegCleaner

Witam.
Mam problem z uruchomieniem programu RegCleaner, otóź przed instalacją SP2 uruchamiał się bez problemu a po instalacji niestety ale bardzo rzadko udaje mi się go uruchomić. Po dwukrotnym kliknięciu komputer trochę pomyśli i program się nie uruchamia. W procesach pokazuje, źe jest uruchomiony. Jaka moźe być przyczyna tego zjawiska?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam

Odpowiedzi: 12

Odezwij sie do mnie na gg bo załącznik jest za duźy. Mój nr. niźej znajdziesz :)
Damianos
Dodano
03.04.2005 16:29:46
Jeźeli moźesz to będę wdzięczny. Zainstaluje i zobaczę co się będzie działo.
Pozdrawiam
marifo
Dodano
03.04.2005 16:15:33
Jak chcesz moge zamiescic w załącznku RegCleanera którego ja uźywam. Zainstalujesz i sprawdzisz.
Damianos
Dodano
03.04.2005 16:08:39
Jak chcesz moge zamiescic w załącznku RegCleanera którego ja uźywam. Zainstalujesz i sprawdzisz.
Damianos
Dodano
03.04.2005 16:08:39
Niestety ale narazie nie mam takiej moźliwości. Myślę, źe w nie długim czasie takowa nastąpi i zobaczymy czy problem ustąpi. Jeźeli nie to poszukam jakiegoś innego podobnego programu (moźe Wy mi podpowiecie o jakimś podobnym programie)? Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam.
marifo
Dodano
03.04.2005 16:05:44
Ja robiem tak jak opisałem juź wiele razy i nigdy nie miałem problemów ze stabilnością ani z działaniem programów. Uźywam nawet RegCeaner v4.3 i program działa bez zarzutów więc bardzo wątpie aby to sp2 był przyczyną problemów uźytkownika marifo.
Damianos
Dodano
03.04.2005 16:04:39
Damianos:
brtx:
marifo:
Jaka moźe być przyczyna tego zjawiska?

Przyczyna tego zjawiska bylo zainstalowanie SP2 na system. Na forum pojawily sie swego czasu informacje o niechodzacych lub niepoprawnie sie zachowujacym systemie w przypadku takiej aktualizacji.
Dlatego zalecana jest instalacja SP2 ze zintegrowanej plytki WinXP.

Albo instalowanie sp2 zaraz po zainstalowaniu systemu bez wczesniejszej instalacji sterowników i programów.

No ja sie z tym niezgodze. Czysty dysk i WinXPSP2 to jest gwarancja poprawnosci dzialania (oczywiscie zawsze sie dziura w calym znajdzie...).
Tak wiec marifo, jelsi masz mozliwosc sproboj od razu z WinXPSP2.
Pozdrawiam!
brtx
Dodano
03.04.2005 15:57:20
Właśnie tak zrobiłem, najpierw zaistalowałem system WinXP z SP1 a potem odrazu SP2, dopiero po instalacji SP2 wziąłem się za intalowanie reszty sterowników i programów. Jeźeli się nie mylę to mam wersje RegCleaner 4.3, moźe jest jakaś nowsza wersja a moźe trzeba zainstalować starszą wersję?
Pozdrawiam
marifo
Dodano
03.04.2005 15:51:54
brtx:
marifo:

Przyczyna tego zjawiska bylo zainstalowanie SP2 na system. Na forum pojawily sie swego czasu informacje o niechodzacych lub niepoprawnie sie zachowujacym systemie w przypadku takiej aktualizacji.

Albo instalowanie sp2 zaraz po zainstalowaniu systemu bez wczesniejszej instalacji sterowników i programów.
Damianos
Dodano
03.04.2005 15:45:08
marifo:

brtx
Dodano
03.04.2005 15:40:00
Juź kilka razy próbowałem odinstalowywać i instalować na nowo ale bez skutku. Tak na marginesie, u mnie w Panelu Sterowania –> dodaj usuń programy nie ma moźliwości odinstalowania tego programu, mogę go odinstalować tylko z poziomu uruchomionego programu.
Pozdrawiam.
marifo
Dodano
03.04.2005 15:35:34
Moźe poprostu naleźy zainstalować progsa od nowa ?

W tym celu zrób tak:

W dodaj/usuń programy odinstaluj Regclanera. Potem wyczyśc rejestr programem jv16 PowerTools i zainstaluj od nowa Re'ga :)

Moźe to coś pomoze
motorniczy10
Dodano
03.04.2005 13:03:15
marifo
Dodano:
03.04.2005 12:54:16
Komentarzy:
12
Strona 1 / 1