Red alert
Jak moge zainstalowac na kompie comander& conqer red alert. W tedy jak robiono ta gre, to jeszcze nie bylo xp. Teraz jak chce to zainstalowac, to pisze cos tam xp.
Odpowiedzi: 12
mettal:Lenko jestes totalnym lolem :o Moze kolega ma wlasnie ochote pograc sobie w starego red alert. To tak jakby chcial obejrzec pierwsza czesc wladcy piercieni, a ty bys mu proponowal trzecia, zastanawiasz sie kolego czasem nad ty co wypisujesz ?sciagnij
pierwsze slysze ze producent udostepnia gre za darmo do sciagniecia ? czyz bys proponowal mu kradziez ?
Sorry ale nie pomyslalem o tym i nei proponuje mu kradziezy tylko pisze co mógl by zorbic a co do red allert 1 poszukaj gdzie na google byla stronka s patchami pod windowsa xp i te inne bo widzialem zara poszukam jak znajde to zmienie posta i dam
mettal:Lenko jestes totalnym lolem :o Moze kolega ma wlasnie ochote pograc sobie w starego red alert. To tak jakby chcial obejrzec pierwsza czesc wladcy piercieni, a ty bys mu proponowal trzecia, zastanawiasz sie kolego czasem nad ty co wypisujesz ?sciagnij
pierwsze slysze ze producent udostepnia gre za darmo do sciagniecia ? czyz bys proponowal mu kradziez ?
Sorry ale nie pomyslalem o tym i nei proponuje mu kradziezy tylko pisze co mógl by zorbic a co do red allert 1 poszukaj gdzie na google byla stronka s patchami pod windowsa xp i te inne bo widzialem zara poszukam jak znajde to zmienie posta i dam
Ja mam red alert 2 i ten dodatek tez. Moim zdaniem jedynka jest lepsza, dlatego chce sobie w nia pograc
Na allegro są gry do sprzedania, za pare zł. moźna kupić oryginała :wink:
Lenko jestes totalnym lolem :o Moze kolega ma wlasnie ochote pograc sobie w starego red alert. To tak jakby chcial obejrzec pierwsza czesc wladcy piercieni, a ty bys mu proponowal trzecia, zastanawiasz sie kolego czasem nad ty co wypisujesz ?
sciagnij
Wasia90:Jak moge zainstalowac na kompie comander& conqer red alert. W tedy jak robiono ta gre, to jeszcze nie bylo xp. Teraz jak chce to zainstalowac, to pisze cos tam xp.
sciagnij lub kup sobie najnowszą juź częśc red allerta ale po co insalujesz red allert 1 zainstaluj sobie juz jak by co 2 albo tom nową częśc tylko nie wiem czy to jest wersja czy dodatek
Nie wiem co tam pisze, bo to sie pojawia na chwilke, a potem instalacja sie wylancza. Da sie zauwazyc, tylko xp
U mojego kuzyna on tez ma xp, i mu tez to wyskakiwalo, ale mu to zrobil zaprzyjazniony informatyk
U mojego kuzyna on tez ma xp, i mu tez to wyskakiwalo, ale mu to zrobil zaprzyjazniony informatyk
to pisze cos tam xp
Widac ze uciebie problemy ze zrozumieniem.
Chodzi wlasnie o to, co pisze, bo twierdzenie cos tam, niewiele tlumaczy.
Pisze wyraznie
Jak moge zainstalowac na kompie comander& conqer red alert. W tedy jak robiono ta gre, to jeszcze nie bylo xp. Teraz jak chce to zainstalowac, to pisze cos tam xp.
czytałaś link?moźe byś napisała dokładniej.i wogóle na forum juz było jak obchodzic się ze starymi grami na Xp.
O co Ci chodzi ??
O co Ci chodzi ??
Strona 1 / 1