Red Alert 2 nie śmiga wie kto o co chodzi??
Wugrzebałem ostatnio z lamusa Red Alert 2. U znajomka na win XP, GF 2MX 32, celeron 1000, śmiga fajnie a u mnie na XP, R 9600 128 TD, P4 3000 instaluje się ale po odpaleniu tylko pulpit mignie i nic. To źe XP to nie ma znaczenia bo jak pisałem u kolesia śmiga ale na załączonym do gry benchmarku są przekłamania. Czy ktoś wie o co chodzi? Za mocny sprzęt :?: :shock:
Odpowiedzi: 6
adik154:no nie wiem ale GTA3 ma problemy np z RADKIEM 9200
GTA3 smiga jak złoto na prawdziwych radkach, np 9500pro.
Jak kupujesz takiego kastrata, to nie dziw się źe coś nie chodzi. Poza tym, jakie stery, uogólniasz, a to raczej będzie ot softu i syfu na kompie bardziej zaleźeć.
postawiłem win98 SE na dugim dysku i gierca poszła spoko. Jak prubowałem dojść do przyczyny to wniosek jest jeden a morze to tylko zbieg okoliczności a mianowicie gra chodzi na XP ale nie z NTFS tylko FAT32. Doszłem do takiego wniosku po odwiedzinach u wielu znajomych i instalowaniu gry przekładania kart graficznych itp. Morze inne starsze gry na silniku Westwood z seri C&C terz mająten problem. A gra oryginalna. Dziękuję wszystkim za zainteresowanie tym tematem.
no nie wiem ale GTA3 ma problemy np z RADKIEM 9200
nie jest prawda ze nie chodzi na radeonach chodzi normalnie i Gta tez dot 8500. 9600 9800
Bardzo prawdopodobne źe nie pujdzie na RADEONACH... Tak jak np. GTA3 ma duźe problemy z radkami... TAk jak napisałeś qmpel ma GF2, spróbuj u siebie podłączyć zamiast RAdeona tego GF2 i wtedy zobacz, bardzo prawdopodobne źe wtedy pójdzie i będzie ok.
hehe chyba nie scrackowana...chodzi spoko pod xp i napewno nie jest to wina hehe niezbyt mocnego sprzetu jaki posiadasz ot taki sredni moze stery grafy zmien albo rejestracja gry jezeli orginal
Strona 1 / 1