Red Alert 2 Multiplayer
Witam!
Od jakiegoś czasu gramy po sieci w RA2 (4 osoby) i czasami na niektórych planszach jednego z graczy wywala z gry, tj po rozłoźeniu przez niego bazy, baza wybucha sama i konczy sie dla niego gra, a pozostała trójka moźe dalej grać i nigdy sie tym pozostałym trzem osobom takie coś nie przytrafiło źeby baza sama wybuchała. Czy ktoś wie w czym tkwi problem??
Od jakiegoś czasu gramy po sieci w RA2 (4 osoby) i czasami na niektórych planszach jednego z graczy wywala z gry, tj po rozłoźeniu przez niego bazy, baza wybucha sama i konczy sie dla niego gra, a pozostała trójka moźe dalej grać i nigdy sie tym pozostałym trzem osobom takie coś nie przytrafiło źeby baza sama wybuchała. Czy ktoś wie w czym tkwi problem??
Odpowiedzi: 3
Fije dawno temu miałem podobny problem...
Zainstaluj gre ponownie i ustaw tryb zgodności z 98.
pozdrawiam
Zainstaluj gre ponownie i ustaw tryb zgodności z 98.
pozdrawiam
Ma zrobionego wirtuala z płyty, tak jak i reszta graczy, ja tylko ciągne z płyty. Im sie to nie przytrafia
nie dam sobie za to uciac reki, ale o ile wiem to byla jakas gra (rts) w ktorej bylo wlasnie takie zabezpieczenie anty pirackie, ze po rozpoczeciu gry od razu sie przegrywalo. jesli Twoj kumpel ma pirata, to pewnie o to chodzi
Strona 1 / 1