recycler i system volume Information
ostatnio zauwazylam ze na kazdym dysku jako pliki ukryte mam takie dwa foldery:
–recycler
–system volume Information
jesli chodzi o ten pierwszy to znajduja sie w nim 3 pliki o takich nazwach jak np. S–1–5–21–861567501–682003330–1801674531–1003 ktorego system traktuje jako ikonke kosza i w kazdym z nich znajduja sie nastepne te same 3 ikonki
co do drugiego to kiedy chce go otoworzyc to wyskakuje mi ostrzezenie ze plik nie jest dostepny
jak mozna to usunac????
–recycler
jesli chodzi o ten pierwszy to znajduja sie w nim 3 pliki o takich nazwach jak np. S–1–5–21–861567501–682003330–1801674531–1003 ktorego system traktuje jako ikonke kosza i w kazdym z nich znajduja sie nastepne te same 3 ikonki
co do drugiego to kiedy chce go otoworzyc to wyskakuje mi ostrzezenie ze plik nie jest dostepny
jak mozna to usunac????
Odpowiedzi: 4
Bobi_robert:
System Volume Information to folder w punktami przywracania systemu, aby miec do niego dostep musisz wyłączyc przywracanie
Po pierwsze ... między innymi ,zaś po drugie – jak wliźć do środka link podawałem razy ciut.
websterman:a ten recycler to mozna usunac?? i jesli tak to jak bo przeszkadza mi jesli chodzi o to ze pechowuje stare mp3 ktore juz dawno usunelam i potem jezeli chce wrzucic do listy w winampie caly dysk na ktorym mam tylko mp3 wyskakuja te stare i rozne inne filmiki wiec chcialabym sie tego pozbyc a usunac normalnie sie nie da :(
Folderu nie usuwaj, pozycje usun w awaryjnym badz z wiersza polecen
websterman:ostatnio zauwazylam ze na kazdym dysku jako pliki ukryte mam takie dwa foldery
Wczesniej ich nie widziales bo miales zaznaczone :arrow: Ukryj chronione pliki systemowe
Recycler to nie kosz sam w sobie ale "smieci" pojawiajace sie podczas uzywania NTFS
a ten recycler to mozna usunac?? i jesli tak to jak bo przeszkadza mi jesli chodzi o to ze pechowuje stare mp3 ktore juz dawno usunelam i potem jezeli chce wrzucic do listy w winampie caly dysk na ktorym mam tylko mp3 wyskakuja te stare i rozne inne filmiki wiec chcialabym sie tego pozbyc a usunac normalnie sie nie da :(
websterman:
–recycler
System Volume Information to folder w punktami przywracania systemu, aby miec do niego dostep musisz wyłączyc przywracanie
Recyler to kosz
Strona 1 / 1