Realtek ALC655 5.1
mam ta karte muzyczna zintegrowana ale niewiem czemu niema glosu sterowniki poinstalowalem a ale niewiem czemu niechce chodzic :( prosze pomuzcie :D niewiem czego to jest wina bo ja siem na tych zeczach wogle nieznam POZDRo
te sterowniki jakie mailem zainstalowalem :D
driver_ide_sis_961–964
driver_audio_realtek_whql
WDM_A382
mam jeszcze cos takiego ale niewiem do czego to jest mozecie mi powiedziec ??
driver_chipset_sis_agp_661fx_651c w sumie to SIS tez neiwiem do czego ale tak zainstalowalem :D
te sterowniki jakie mailem zainstalowalem :D
driver_ide_sis_961–964
driver_audio_realtek_whql
WDM_A382
mam jeszcze cos takiego ale niewiem do czego to jest mozecie mi powiedziec ??
driver_chipset_sis_agp_661fx_651c w sumie to SIS tez neiwiem do czego ale tak zainstalowalem :D
Odpowiedzi: 7
dzieki WIELKIE teraz juz wszytsko śmiga
Doman_87:ma ktos jakies zdięcie jak to wygląda bo ja niemam zielonego pojęcia :cry:
Zdjecia nie mam, ale mam rysunek z instrukcji do ktorej ty tez powinienes zajrzec...
Front Audio jest tu:
A tu pokazane gdzie pownny byc zworki:
napiszlem do servisu i dostalem taka wiadomośc:
Prosze sprawdzic niedaleko wyjsc audio znajduje sie panel audio, powinny byc na nim zworki na 1 i 3 rzadku od gory.Problem powinien byc rozwiazany.
ma ktos jakies zdięcie jak to wygląda bo ja niemam zielonego pojęcia :cry:
http://allegro.pl/item85665768_promocja_gigabyte_8sgxl_celeron_d_2_53ghz.html
to jest ta plyta
Prosze sprawdzic niedaleko wyjsc audio znajduje sie panel audio, powinny byc na nim zworki na 1 i 3 rzadku od gory.Problem powinien byc rozwiazany.
ma ktos jakies zdięcie jak to wygląda bo ja niemam zielonego pojęcia :cry:
http://allegro.pl/item85665768_promocja_gigabyte_8sgxl_celeron_d_2_53ghz.html
to jest ta plyta
tak wszytsko jest widoczne
Ale karta dźwiękowa jest widoczna w Menedźerze i w Panelu Sterowania–> Dźwięki i Urządzenia –> Audio?
niema zadnega znaku zapytania i nic podobnego
plyta to : Gigabyte 8SGXL no i zainstalowalem sciagniete niechodza i z tej dolaczonej do plyty tez niechodza :(
plyta to : Gigabyte 8SGXL no i zainstalowalem sciagniete niechodza i z tej dolaczonej do plyty tez niechodza :(
Po pierwsze sprawdź w Menedźerze urządzeń czy nie ma wykrzyknika lub znaku zapytania przy karcie dźwiękowej.
Po drugie jaką masz płytę główną. Sterowniki instalujesz z oryginalnej płyty dołączonej czy masz ściągane?
Po drugie jaką masz płytę główną. Sterowniki instalujesz z oryginalnej płyty dołączonej czy masz ściągane?
Strona 1 / 1