Re
Przepraszam chodzi mi o defragmentowanie rejestru
niewiem jekiego programu uzyc ani gdzie go znalezc
najlepiej po polsku bo ja znam tylko trzy dwa w butach i trzeci w buzi.
Bardzo prosze o pomoc i z gory dzieki.Pozdrawiam.
niewiem jekiego programu uzyc ani gdzie go znalezc
najlepiej po polsku bo ja znam tylko trzy dwa w butach i trzeci w buzi.
Bardzo prosze o pomoc i z gory dzieki.Pozdrawiam.
Odpowiedzi: 13
Dziekuje za rady.Pozdrawiam pana.Stylowy
Dziekuje za rady.Pozdrawiam pana.Stylowy
Bardzo dziekuje za rady juz instaluje reg–clanera.
Jestem bardzo wdzieczny za odpowiedzi.
Stylowy.
Jestem bardzo wdzieczny za odpowiedzi.
Stylowy.
ja was nie rozumie i po co te sprzeczki, nie mozna uznac, ze oba programy sa ok, czy to wazne jak, waze zeby osoagnac cel bez uszczerbow na systemi i sprzecie !
ja was nie rozumie i po co te sprzeczki, nie mozna uznac, ze oba programy sa ok, czy to wazne jak, waze zeby osoagnac cel bez uszczerbow na systemi i sprzecie !
Nie dziękuję za info.O tym wiem dawno.
Natomiast bezpieczniejsze są programy podane przeze mnie j.w., w tym RegCleaner – wersja najnowsza jw.
Sorry.O defragmentatorze rejestru nie słyszałem.
Finowie sami przyznają,źe jv16 PowerTool jest jeszcze niedopracowany.
Natomiast bezpieczniejsze są programy podane przeze mnie j.w., w tym RegCleaner – wersja najnowsza jw.
Nie dziękuję za info.O tym wiem dawno.
tire:W języku polskim jest RegCleaner 4.3 Build 780.
Nowsza (znacznie lepsza) wersja tego programu – jv16 1.4, takze w jezyku polskim.
W języku polskim jest RegCleaner 4.3 Build 780.
Dobry,prosty i skuteczny – prócz System Mechanic.
Poszukiwania>Google>RegCleaner
Dobry,prosty i skuteczny – prócz System Mechanic.
Poszukiwania>Google>RegCleaner
wg mnie dobry do rejestru i do wszelkich konserwacji systemu jest ashampoo dostepny na www.ashampoo.com
wg mnie dobry do rejestru i do wszelkich konserwacji systemu jest ashampoo dostepny na www.ashampoo.com
Defragmentowanie inaczej kompaktowanie. Topic byl juz na forum. nawet jakas panna go zaczela.
Ja uzywam RegCompact (jest, co prawda, napisany dla w2k, ale sys mi jeszcze dziala wiec nie jest zle)
Ja uzywam RegCompact (jest, co prawda, napisany dla w2k, ale sys mi jeszcze dziala wiec nie jest zle)
Nigdy nie defragmentowwałem rejestru (nawet nie wiedziałem, źe coś takiego istnieje :) ), ale do czyszcze nie rejestru uźywam System Mechanic, tu znajdziesz najnowszą wersję iolo.com, co prawda nie jest po Polsku, ale obsługa nie naleźy do najtrudniejszych. Dla ułatwienia podaję ci polskojęzyczną stronę, dokładnie opisującą funkcje tego programu.http://beginners.fm.interia.pl/o–systemmechanic.htm
Strona 1 / 1