Ratunku!!! Komp mi się sam resetuje...?!?
Witam!
Od dwóch dni co chcę właczyć jakiś progz na Moim Xp to się sam resetuje...?!? Robiłem "Mks_online" bo myslałem źe to Virus, i nic...Pomocy!!! Da się to jakoś naprawić ???
Nie jest to wina zasilacza, ani procka bo HDD mam podzielone "Boot Magic'em" na trzy systemy i wszystko jest OKEY w "pozostałych"...
Z góry dzieki za odpowiedź!!!
Od dwóch dni co chcę właczyć jakiś progz na Moim Xp to się sam resetuje...?!? Robiłem "Mks_online" bo myslałem źe to Virus, i nic...Pomocy!!! Da się to jakoś naprawić ???
Nie jest to wina zasilacza, ani procka bo HDD mam podzielone "Boot Magic'em" na trzy systemy i wszystko jest OKEY w "pozostałych"...
Z góry dzieki za odpowiedź!!!
Odpowiedzi: 11
I wina sie okazała...
To było źle zainstalowane "Ahead–Nero"...
Teraz jak narazie wszystko chodzi OKI!
Czas pokaźe...
To było źle zainstalowane "Ahead–Nero"...
Teraz jak narazie wszystko chodzi OKI!
Czas pokaźe...
THX, poszukam i dam znać!
Tak, o to chodzilo. Teraz nacisnij przycisk Szukaj (u gory forum), wpisz STOP:0x00000050 lub PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA i czytaj posty o tych problemach. Sprobuj zastosowac sie do tam przedstawionych rad.
Mozesz oczywiscie szukac rowniez na googlach lub bezposrednio na stronach M$.
Mozesz oczywiscie szukac rowniez na googlach lub bezposrednio na stronach M$.
STOP jest nastepujący:
*** STOP:0x00000050 (0xFFFFFFC8, 0x00000000, 0x8053CJB1, 0x00000000)
A jesli chodzi o problem to pokazuje się:
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
Chyba o to chodzi ???
*** STOP:0x00000050 (0xFFFFFFC8, 0x00000000, 0x8053CJB1, 0x00000000)
A jesli chodzi o problem to pokazuje się:
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
Chyba o to chodzi ???
O to info chodziło, napisz jaki STOP : i czego dotyczy IRQL_XXX _XXX_XXX.
Teraz to co chwila wyskakuje "niebieski ekran"...
Napisać co jest na nim napisane??
Napisać co jest na nim napisane??
Zrobiłem...kwestia co dalej???
Dam znać!!!
Dam znać!!!
Mój komputer :arrow: Właściwości :arrow: Zaawansowane :arrow: Uruchamianie i odzyskiwanie/ Ustawienia.
Nie moge znaleść we we właściwosciach Mojego Komputera takiej opcji...Gdzie ona jest dokładnie???
Z góry dzięki za odpoweidź!!!
Z góry dzięki za odpoweidź!!!
To ze robi scandisk jest normalne jesli stoi na FAT.
Wez we wlasciwosciach Moj komputer odznaczyc automatyczny restart po bledzie – zobaczymy co pokaze na niebieskim :wink: .
Wez we wlasciwosciach Moj komputer odznaczyc automatyczny restart po bledzie – zobaczymy co pokaze na niebieskim :wink: .
I zapomniałem jeszcze dodać, źe jak się juź "normalnie wyłączy"...to za kaźdym razem SAM ROBI SCANDISK?!?
Strona 1 / 1