Ratunku!! Błąd STOPu po SP2.
Na komputerze ( drugim w dniu dzissiejszym – jak w podpisie) zainstalowalem SP2. PO przeładowaniu STOP, Ostatnia dobra konfiguracja STOP, Tryb awaryjny STOP.
Co robic? W czasie instalacji tworzone byly punkty przywracania tylko jak je teraz wykorzystac?
Komp startuje z CD–ka ( BartPE) wiec sprzęt OK, widze pliki, tylko co moge wiecej zrobic?
Co robic? W czasie instalacji tworzone byly punkty przywracania tylko jak je teraz wykorzystac?
Komp startuje z CD–ka ( BartPE) wiec sprzęt OK, widze pliki, tylko co moge wiecej zrobic?
Odpowiedzi: 5
Panowie testuje windowsa Xp z Sp–2 ..
Na samym pocatku zajrzyjcie do usług wywalcie ochronę powłoki (usługę ) i windows sobie chula .. Bez dennych komunikatów. TYpu Twój komp jest zagroźony czy etc
Pozdro..!!
A jescze jedno o dziwo chodzi mi dość fajnie duźo lepiej jak z Sp–1 !!
Chłopcy od Bilego narazie zaskoczyli mnie pozytywnie..
A dalej zobaczymu..!!
Pozdrawiam..!
Na samym pocatku zajrzyjcie do usług wywalcie ochronę powłoki (usługę ) i windows sobie chula .. Bez dennych komunikatów. TYpu Twój komp jest zagroźony czy etc
Pozdro..!!
A jescze jedno o dziwo chodzi mi dość fajnie duźo lepiej jak z Sp–1 !!
Chłopcy od Bilego narazie zaskoczyli mnie pozytywnie..
A dalej zobaczymu..!!
Pozdrawiam..!
stefanjaracz:EL Nino – nie wiem co to ta nakladka , brzmi atrakcyjnie.Co to jest – pierwsza faza instalacji XP?
Nie, druga – "R" na etapie gdy instalator znajdzie na dysku system – zara po zaklepaniu licencji.
W archiwum opisów tego jak i kiedy od groma – wiem co pisźe, bo sam co najmniej parę razy ze szczegółami podawałem tę receptę.
EL Nino – nie wiem co to ta nakladka , brzmi atrakcyjnie.Co to jest – pierwsza faza instalacji XP?
Mnie tylko dziwi to , ze zamiast po instalacji SP2 powinno byc lepiej jest znacznie gorzej. To znaczy , trzeba zaczac przeprowadzac kolejne ustawienia w systemie , zeby mogl on zaczac pracowac. Ale i tak nie pracuje jak popszednio. Teraz kolejna sprawa. SP2 tak blokuje system , ze praktycznie nic nie dziala i znow nalezy sie odkrywac , czyli zwalniac zabezpieczenia , by moc np , wejsc do sieci itp. Nie spodziewalem sie , ze po zainstalowaniu SP2 wystepuuja takie problemy z sytemem Windows XP. Chyba Mictosoft nie przewidzial takich problemow.
W takim razie nie ma sensu wogole wlaczac komputera. Jasli jest wylaczony , to mozemy byc pewni , ze nic nam nie grozi, wowczas SP2 jest niepotrzebne :)
Ale to sa moje przemyslenia. Ja jak mowilem wczesniej, poczekam sobie z instalacja SP2, malo tego, poczekam na plyte na ktorej juz bedzie SP2 , czyli wydanie Windowsa XP z SP2 .
W takim razie nie ma sensu wogole wlaczac komputera. Jasli jest wylaczony , to mozemy byc pewni , ze nic nam nie grozi, wowczas SP2 jest niepotrzebne :)
Ale to sa moje przemyslenia. Ja jak mowilem wczesniej, poczekam sobie z instalacja SP2, malo tego, poczekam na plyte na ktorej juz bedzie SP2 , czyli wydanie Windowsa XP z SP2 .
Jesli nie pomoze Ci ten sposob – http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;PL;304449 to chyba zostaje albo przywrocenie rejestru – http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;pl;307545 albo nakladka systemu. W przypadku tej ostatniej opcji utracone zostanie tylko SP2.
Strona 1 / 1