Raportowanie błedow itp
To znowu ja :lol:
wiec tak z tego co zauwazyłem to chyba kozystam z WIN XP :lol: :lol: i jak zrobic aby nie wyskakiwała tabliczka w stylu jednostak bedze zamknieta czy cos w tym stylu wysłac raport czy nie ...
Pozdrawiam
wiec tak z tego co zauwazyłem to chyba kozystam z WIN XP :lol: :lol: i jak zrobic aby nie wyskakiwała tabliczka w stylu jednostak bedze zamknieta czy cos w tym stylu wysłac raport czy nie ...
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 7
Zgadzam się. Załóź nowy topic i przeklej swój post. Raczej napewno przyda się w przyszłości.
Chyba jednak byłoby warto załoźyć nowy temat
1. troszke zaśmiecasz forum
2. sam nie znalazles to i innym nie pozwalasz ( moźe korzystali by z twojego tematu)
3. mniej osób znajdzie twój post
1. troszke zaśmiecasz forum
2. sam nie znalazles to i innym nie pozwalasz ( moźe korzystali by z twojego tematu)
3. mniej osób znajdzie twój post
Czym jest usługa EAPOL?
Odpowiedzialny za nią plik to wzcsvc.dll
Sprawdzając logi po wielu naprawdę wielu wyłączeniach się komputera zauwaźam źe w "aplikacjach" tylko to się powtarza.
Natomiast w System, Service Control Manager się pojawia, plik za niego odpowiedzialny to netevent.dll
Jak zauwaźyłem sprawdza pokolei usługi za kaźdym razem gdy ten EAPOL zadziała.
takźe widzę źe:
"Usługa Usługa COM nagrywania dysków CD IMAPI weszła w stan zatrzymania" w ramach tego Service Control Manager.
Oczywiście to się pojawia po tym jak zaznaczę "zapisz zdarzenie do dziennika błędów".
Rzecz jasna BSOD mi się pojawia i ostatni adres ma końcówkę 0x804EC2DA. Przedostatni to natomiast 0x0000001, reszta to 0.
Dałem chyba dość pełny opis tego, więc teraz się pytam – jak zrobić by komputer wreszcie zaprzestał się resetować/wyłączać czy jakkolwiek się to nazwie.
Ps. napisałem tutaj bo wpisując adres nie otrzymałem nic w wyszukiwaniu, a nowego tematu chyba nie warto zakładać.
Odpowiedzialny za nią plik to wzcsvc.dll
Sprawdzając logi po wielu naprawdę wielu wyłączeniach się komputera zauwaźam źe w "aplikacjach" tylko to się powtarza.
Natomiast w System, Service Control Manager się pojawia, plik za niego odpowiedzialny to netevent.dll
Jak zauwaźyłem sprawdza pokolei usługi za kaźdym razem gdy ten EAPOL zadziała.
takźe widzę źe:
"Usługa Usługa COM nagrywania dysków CD IMAPI weszła w stan zatrzymania" w ramach tego Service Control Manager.
Oczywiście to się pojawia po tym jak zaznaczę "zapisz zdarzenie do dziennika błędów".
Rzecz jasna BSOD mi się pojawia i ostatni adres ma końcówkę 0x804EC2DA. Przedostatni to natomiast 0x0000001, reszta to 0.
Dałem chyba dość pełny opis tego, więc teraz się pytam – jak zrobić by komputer wreszcie zaprzestał się resetować/wyłączać czy jakkolwiek się to nazwie.
Ps. napisałem tutaj bo wpisując adres nie otrzymałem nic w wyszukiwaniu, a nowego tematu chyba nie warto zakładać.
brtx:Prawoklik na Moj Komputer > Wlasciwosci > zakladka Zaawansowane > Guzik na dole Raportowanie błędów >Wyłącz raportowanie... i zaznacz jeszcze opcje powiadomienia w przypadku bledow krytycznych.
Dzieki :D DZIAŁA 8)
Pozdrawiam
Prawoklik na Moj Komputer > Wlasciwosci > zakladka Zaawansowane > Guzik na dole Raportowanie błędów >Wyłącz raportowanie... i zaznacz jeszcze opcje powiadomienia w przypadku bledow krytycznych.
RzEmIeN:xp–AntiSpy :lol: w ostatnim niezbedniku daj @ to ci podesle :wink:
yyyy nie rozumie :? mi chodzi o to zeby takiego czegos nie bylo ... wylaczyc to bo mnie to bardzo denerwuje 8)
Pozdrawiam
xp–AntiSpy :lol: w ostatnim niezbedniku daj @ to ci podesle :wink:
Strona 1 / 1