Raport o błędach – pomocy!
najpierw wychodzilo mi przy polaczeniu z internetem ze musi zrestartowac system i raport o bledach. to zrobilem Start–>Uruchom–>shutdown –a. ten problem sie juz skonczyl. teraz nie moge otworzyc plikow .avi ( .mpg mozna ) wyskakuje raport o bledach i jak zrobie "nie wysylaj" wtedy program np. all player mi sie wylacza. wie moze ktos co z tym zrobic?
Odpowiedzi: 9
Udało sie miedzy innymi dzieki waszej pomocy dzieki bardzo i tzrymajcie sie. pozdro
lumumba jesli chcesz cos dopisac do poprzedniego posta to urzywaj opcji Zmień w prawy gornym rogu posta zamiast pisac 3 pod rzad
Zobacz jeszcze podglad zdarzen
Stawiam tak jak i Rebe na kodeki
np. jakas felerna wersja ktora w taki sposob sie wykrzacza
Posciagaj nowe
Zobacz jeszcze podglad zdarzen
Stawiam tak jak i Rebe na kodeki
np. jakas felerna wersja ktora w taki sposob sie wykrzacza
Posciagaj nowe
acha i juz wylaczylem raportowanie o bledach
teraz wyszlo cos takiego szczeguly o bledzie:
AppName: allplayer.exe
AppVer:2.0.0.1
ModName: unknown
ModVer: 0.0.0.0
Offest: 00000000
AppName: allplayer.exe
AppVer:2.0.0.1
ModName: unknown
ModVer: 0.0.0.0
Offest: 00000000
Bobi_robert mozesz wejsc na gg wlasnie jestem tak bedzie latwiej mi sie z toba dogadac
Zobacz w raporcie albo w podgladzie zdarzen czego tyczy sie ten blad
w crystal player nie wychodzi komunikat o raporcie z bledami ale tez nie odtwarza filmow. nie wiem co robic zainstalowalem tego xpeka tydzien temu i od samego poczatku wychodzily te komunikaty, wiec chyba odinstalowanie i wgranie na nowo nic nie da.
Sciagnij sobie Crystal Player i zobacz czy działa
Zmienić odtwarzacz, albo zdeinstalować go – wyczyścuić system i rejestr z resztek i zainstalowac raz jeszcze pamiętając, źe kodeki w ilości niewspólmiernej do potrzeb tylko kłopoty powodują.
Wywalić wszystkie i wgrać podstawowe, których nazwy w archiwum znajdziesz – pewnie w sumie wyjdzie to z 5 sztuk i tp przy rozbuchanej chęci dekodowania dźwięku.
Wywalić wszystkie i wgrać podstawowe, których nazwy w archiwum znajdziesz – pewnie w sumie wyjdzie to z 5 sztuk i tp przy rozbuchanej chęci dekodowania dźwięku.
Strona 1 / 1