Rapidshare

Witam

Zapewne wiekszosc z was zna stronke www.rapidshare.de na ktorej mozna sciagac udostepnione pliki. Kiedys chodzila mi bez zarzutu a teraz, gdy odczekam wymagany czas, klikne na Download...Spowrotem przekierowuje mnie do strony glownej :? Z innymi stronkami tego typu, np. MegaUpload czy inne, nie mam problemow. Moi znajomi sciagaja z rapida bez problemu wiec sadze, ze problem lezy po mojej stronie.

PS: Jesli zly dzial, prosze o przeniesienie.

Pozdro

Odpowiedzi: 6

raczej ip
kris_
Dodano
04.04.2006 22:00:56
Kiedys (okolo 1–2 miechy temu) nie mialem zadnych problemow z Rapidem, fakt, czasem musialem wejsc pare razy w jeden plik zeby sie sciagnal ale to nie stwarzalo wiekszych problemow.

PS: wlasnie sie dowiedzialem ze innym znajomym w sieci tez Rapid nie dziala :| czy mozliwe ze admin maczal jakos paluchy ? Czy to jednak sprawa IP ?
ghast
Dodano
04.04.2006 20:47:52
ghast:

@kris

Nie mam.

i to jest problemem, rapidshare ogranicza ściąganie plików dla poszczególnych ip. Jeźeli masz niepubliczne, i pojawia ci się problem ze ściaganiem, oznaczać moze to, iź ktoś z twojej sieci ściągał niedawno z tamtąd jakiś plik. W tej sytuacji musisz poczekać jakiś czas aby znowu móc ściągać. No chyba źe wykupisz sobie dostęp do płatnej części serwisu ;) wtedy takich ograniczeń nie ma.
kris_
Dodano
04.04.2006 20:24:54
@Cumbre

Wszystko robie poprawnie, przynajmniej tak mi sie wydaje. Juz kiedys sciagalem z Rapida bez najmniejszego problemu. Dzis nawet zauwazylem ze strona mi nie dziala w ogole a innym chodzi bez zarzutu :|.

@kris

Nie mam.
ghast
Dodano
04.04.2006 19:33:48
a masz zewnętrzne IP?
kris_
Dodano
04.04.2006 17:44:37
Powodow moze byc kilka:

1. Nieprawidlowo wpisany kod z obrazka
2. Zbyt dlugi czas oczekiwania serwera na twoja reakcja (tzn dlugo nie wpisujesz kodu)
3. Przegladarka (na FireFox i IE nie ma problemu)
Anonymous
Dodano
04.04.2006 14:52:43
ghast
Dodano:
04.04.2006 09:18:59
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1