Rapidshare
Witam
Zapewne wiekszosc z was zna stronke www.rapidshare.de na ktorej mozna sciagac udostepnione pliki. Kiedys chodzila mi bez zarzutu a teraz, gdy odczekam wymagany czas, klikne na Download...Spowrotem przekierowuje mnie do strony glownej :? Z innymi stronkami tego typu, np. MegaUpload czy inne, nie mam problemow. Moi znajomi sciagaja z rapida bez problemu wiec sadze, ze problem lezy po mojej stronie.
PS: Jesli zly dzial, prosze o przeniesienie.
Pozdro
Zapewne wiekszosc z was zna stronke www.rapidshare.de na ktorej mozna sciagac udostepnione pliki. Kiedys chodzila mi bez zarzutu a teraz, gdy odczekam wymagany czas, klikne na Download...Spowrotem przekierowuje mnie do strony glownej :? Z innymi stronkami tego typu, np. MegaUpload czy inne, nie mam problemow. Moi znajomi sciagaja z rapida bez problemu wiec sadze, ze problem lezy po mojej stronie.
PS: Jesli zly dzial, prosze o przeniesienie.
Pozdro
Odpowiedzi: 6
raczej ip
Kiedys (okolo 1–2 miechy temu) nie mialem zadnych problemow z Rapidem, fakt, czasem musialem wejsc pare razy w jeden plik zeby sie sciagnal ale to nie stwarzalo wiekszych problemow.
PS: wlasnie sie dowiedzialem ze innym znajomym w sieci tez Rapid nie dziala :| czy mozliwe ze admin maczal jakos paluchy ? Czy to jednak sprawa IP ?
PS: wlasnie sie dowiedzialem ze innym znajomym w sieci tez Rapid nie dziala :| czy mozliwe ze admin maczal jakos paluchy ? Czy to jednak sprawa IP ?
ghast:
@kris
Nie mam.
i to jest problemem, rapidshare ogranicza ściąganie plików dla poszczególnych ip. Jeźeli masz niepubliczne, i pojawia ci się problem ze ściaganiem, oznaczać moze to, iź ktoś z twojej sieci ściągał niedawno z tamtąd jakiś plik. W tej sytuacji musisz poczekać jakiś czas aby znowu móc ściągać. No chyba źe wykupisz sobie dostęp do płatnej części serwisu ;) wtedy takich ograniczeń nie ma.
@Cumbre
Wszystko robie poprawnie, przynajmniej tak mi sie wydaje. Juz kiedys sciagalem z Rapida bez najmniejszego problemu. Dzis nawet zauwazylem ze strona mi nie dziala w ogole a innym chodzi bez zarzutu :|.
@kris
Nie mam.
Wszystko robie poprawnie, przynajmniej tak mi sie wydaje. Juz kiedys sciagalem z Rapida bez najmniejszego problemu. Dzis nawet zauwazylem ze strona mi nie dziala w ogole a innym chodzi bez zarzutu :|.
@kris
Nie mam.
a masz zewnętrzne IP?
Powodow moze byc kilka:
1. Nieprawidlowo wpisany kod z obrazka
2. Zbyt dlugi czas oczekiwania serwera na twoja reakcja (tzn dlugo nie wpisujesz kodu)
3. Przegladarka (na FireFox i IE nie ma problemu)
1. Nieprawidlowo wpisany kod z obrazka
2. Zbyt dlugi czas oczekiwania serwera na twoja reakcja (tzn dlugo nie wpisujesz kodu)
3. Przegladarka (na FireFox i IE nie ma problemu)
Strona 1 / 1