Rapidshare Manager - Active- ale nie ściąga
Witam
Od 2 dni mój rapidshare manger tak " po prostu" przestał ściągać pliki. Mam konto premium, działające oczywiście, a soft się upiera i nie działa.
Dodaje lnki, ust. opcję 1 plik down. jednocześnie i wszystko jest ok, pierwszy w kolejce na ACTIVE, reszta czeka. Lecz ten aktywny nie ma ochoty zacząć się pobierać. Sprawdzałem to z różnymi plikami..
Odpowiedzi: 6
może jakaś alternatywa typu flashget :) , dap, DownThemAll lub rapgeta.
tylko nie ustawiaj na 5 segmentów tylko na 2 bo wtedy rapid nalicza duzo wiecej mb.
support rapidshare nic nie odpisał?? sprawdź jaką wersje masz NetFramework powinna być chyba min 2.0 lub 2.5
pozdro
antywir lub firewall napewno go nie blokuje??
Bo rozumiem, że przez IE da się pliki ściągać.
-
[quote=Small Mike]antywir lub firewall napewno go nie blokuje?? Bo rozumiem, że przez IE da się pliki ściągać.[/quote] Dokładnie tak jak mówisz
napewno linki dalej są aktywne? Moze firewall blokuje?
tu jakbyś chciał porównać ustawienia http://img253.imageshack.us/img253/8503/ustawieniabv7.jpg
-
[quote=Small Mike]napewno linki dalej są aktywne? Moze firewall blokuje? tu jakbyś chciał porównać ustawienia http://img253.imageshack.us/img253/8503/ustawieniabv7.jpg[/quote] Wszystko , ok ....
Prędkość mm ustawioną na max :)
A propos helpdesku rapida- czekam na ich odpowiedź, a w międzyczasie zwrcam się do profesjonalistów
menager rapidshare jest troszku nie stabilny jak dlamnie.
Najprawdopodobnie twoim problemem jest iż na górze masz ustawioną prędkość ściągania na 0kb :D a zaraz obok ustawiasz sobie ile plików naraz ma ściągać 1-5.
Skoro masz koto premium, to znaczy, że je sobie kupiłeś, prawda?
No, to śmigaj do helpów na rapidshare. Tam na pewno ktoś Ci pomoże.
Strona 1 / 1
[quote=Small Mike]może jakaś alternatywa typu flashget :) , dap, DownThemAll lub rapgeta. tylko nie ustawiaj na 5 segmentów tylko na 2 bo wtedy rapid nalicza duzo wiecej mb. support rapidshare nic nie odpisał?? sprawdź jaką wersje masz NetFramework powinna być chyba min 2.0 lub 2.5 pozdro[/quote] Netframework jest ta jaki powinien być :) Załatwiłem IDM. Jak na razie ten menadżer śmiga.