RAM – Pytanie
Mam takie pytanie, w komputerze: Asus P4V800d–x, Intel Celeron D 2,8 Ghz, 128 DDRAM na PC 266, Geforce FX5500 do kupilem RAM'u 256 na PC400. Ta plyta obsluguje ram na pc400, takze na pc266. Czy nie powinno sie nic dziać gdy PC400 dolacze do PC266 ? Nie stanie mi się nic z komputerem tzn padnie zasilacz czy cos w tym stylu ? Prosze o SZYBKĄ odpowiedź ;)
Odpowiedzi: 9
nic m isie jak narazie nie gryzie juz z pol dnia komputer chodzi wiec nie ma obaw ;) dzieki! :)
no ta ale to calkiem inna bajka.Ogolnie wsadzenie kosci o roznych taktowaniach niczym nei grozi
O zawieszaniu i gryzieniu się kości nikt nie napisał.
kowal17:nie nie mialem ale wielu moich znajomych mialo.nie masz sie czego obawiac
wielkie dzięki za odp. ;)
nie nie mialem ale wielu moich znajomych mialo.nie masz sie czego obawiac
kowal17:nie nie stanie sie nic.Ale chyba ta kosc 400 bedzie pracowac jako 266 ,lecz nie jestem do konca tego pewiem pozdro
miales taki przypadek ze podlaczales do mniejszej kosci wieksza ? :) a moze ktos z forumowiczow mial taki przypadek ? esli tak to prosze o odp. ;)
kowal17:nie nie stanie sie nic.Ale chyba ta kosc 400 bedzie pracowac jako 266 ,lecz nie jestem do konca tego pewiem pozdro
miales taki przypadek ze podlaczales do mniejszej kosci wieksza ? :) a moze ktos z forumowiczow mial taki przypadek ? esli tak to prosze o odp. ;)
nie nie stanie sie nic.Ale chyba ta kosc 400 bedzie pracowac jako 266 ,lecz nie jestem do konca tego pewiem pozdro
Strona 1 / 1