Rainbow Six: Rogue Spear (1)
Kilka lat temu :lol: wymiatałem na tej gierce pod windowsami z rodziny 98 i Me. Później o niej zapomniałem. Teraz mam Win XP (HE) i przypomniałem sobie dawne czasy :wink: Zainstalowałem i... co to za grafika?? O boshe! tragedia. Na stówe tak nie było na poprzednich windowsach. Mam directx 9, nawet OpenGL – nie wiem po co... ale mam (grafika– matrox g400). W pliku Configure Rogue Spear są ramki: Render i Sound ustawiam na mój hardware i nic się nie zmienia. Opcje w grze teź nic nie dają. Jak wychodzę z gry i ponownie sprawdzam Configure Rogue Spear to wszystko znów jest ustawione na domyślne. Wygląda mi na to, źe potrzebny jest jakiś patch lub coś innego, co poprawia grafikę w tej grze. Jest coś takiego? Z pewnością nie prędko otrzymam jakąś wiadomość na ten temat, bo niewielu graczy jeszcze pamięta tą grę, ale jeśli jest jakiś player, który wielbi tą grę tak jak ja i wie co trza wykonać, to niech się wypowie, z resztą jeźeli nie znasz rozwiązania problemu to i tak się wypowiedz coś na temat tej gierki, skoro juź przeglądasz posta, to pewnie kiedyś miałeś okazję zetknąć się z tą grą, a ja chętnie poczytam twoją recenzję, uwagi i przemyślenia na temat Rogue Spear lub nawet innych gier z rodziny.
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0