Radio internetowe a program do prowadzenia

Posiadam Łącze 1 mb/s od neostrady TP.Wczenisje miałem 512 i grałem na winampie:P ( bez komentarza prosze to pozostawić :P) Ale w te wakacje routerke do mnei zwitał i miałęm ju 1 megówke. No i postanowiłem pograac sobie .. ale lipa. Odblokowałem port 8000, i włacyzęłm program Virtual DJ i jest taka rzecz,źe u niektorych chodzi radio a u niektorych nie działa, JAk przełączma w programie na ice casta tzn, na gg zeby byłdźwiek to wogole progrma mi się wyłącza :( :? :( :( :( :? Wiec postanowiłęm włączyć Traktor'a DJ dtudio 2.xx i lipa nie iwem jak tu obługiwać to. Włacyzłęm ON air i podąłem koledzie IP i nic teź mu nie chodizło, czyźby zły config w traktorku? JEsli znacie jaki fjany programik którym poprowadizłbym audycje w ogg tn ice cast, albo rozwiązac problem z virtual Dj i z tym,źe inni nie moga wchdozic na ardio moje a niektorzy mogą, albo z traktorem zrobić porządek to bym był bardzo wdzięczny!!! Mam nadzieje,źe dostane szybką i pomocną mi odpowiedź!!!

BTW. Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych i mokrego dyngusa :!: :D:D:D:D :P

Odpowiedzi: 7

zakładasz darmowe konto. Tworzysz sobie domenę. Ściągasz klienta. Instalujesz i wpisujesz dane swojego konta. Podłączasz domenę i jazda :D
Truteń
Dodano
15.04.2006 11:44:30
zakładasz darmowe konto. Tworzysz sobie domenę. Ściągasz klienta. Instalujesz i wpisujesz dane swojego konta. Podłączasz domenę i jazda :D
Truteń
Dodano
15.04.2006 11:44:30
No slyszłame o tym ale jak to zrobic :> ???
mefisto_k
Dodano
15.04.2006 01:07:32
źebyś sobie kupił słownik,a jak nie masz kasy to sprawdzaj co i jak się pisze, bo się czytac nie daje..

gusioo:
I pewie to cholerne zmienne IP takie kwiatki powoduje.

to teź moźna obejść: www.no–ip.com
Truteń
Dodano
14.04.2006 21:42:03
I pewie to cholerne zmienne IP takie kwiatki powoduje.
Anonymous
Dodano
14.04.2006 18:34:26
Po co mi dales encyklopedie pwn ??? W jaki ona sposob ma mi pomoc ???
mefisto_k
Dodano
14.04.2006 17:28:13
po pierwsze to znam cos takiego: link

po drugie: "szukajka nie boli". Wystarczy wpisać 'Shoutcast'
Truteń
Dodano
14.04.2006 01:55:21
mefisto_k
Dodano:
14.04.2006 01:44:46
Komentarzy: