Radeonie 9500 Pro karta nie uruchamia monitora

Witam powiedzcie mi prosze mam karte radeona 9500 Pro 128 MB i KARTA POPROSTU NIE URUCHAMIA MONITORA co tu zrobic i co sie moglo zepsuc oraz jaka moze byc cena tej NAPRAWY odpiscie prosze

Odpowiedzi: 4

Hej mialem identyczny problem tylko ze z Radeonem 9100 Herculesa karta mi nieuruchamiala monitora i co sie okazalo otoz karta jest jak najbardziej wporzadku przynajmniej byla w moim wypadku. Przyczyna tego zjawiska byla nie kto inny jak sam zasilacz ktory jak sie pozniej okazalo byl po prostu kiepski niby mial 300w ale co z tego jak byl firmy noname ja akurat mialem tyle szczescia ze mialem jeszcze obudowe na gwarancji poszlem do sklepu pan mi elegancko wymienil wprawdzie na podobny ale przynajmniej wszystko normalnie dzialalo. Takze wymiania zasilacza powinna pomoc
TataDilera
Dodano
08.04.2006 23:07:17
serwisu w okolicach gdzie mieszkam to niestety nie ma.

To zadzwoń do serwisu i popytaj – ale dokąd nie obejrzą karty to i tak podejrzewam źe nie uzyskasz odpowiedzi ile będzie kosztowała naprawa – o ile się da naprawić i jest to opłacalne.
JNJN
Dodano
08.04.2006 17:56:01
Tylko zeby ona miala gwarancje na innym kompie jest to samo nie dpala monitora a GWARANCJi to ona niestety niema a szkoda i niewiem ile to moze kosztowac taka naprawa wogole co moglo w niej pojsc a serwisu w okolicach gdzie mieszkam to niestety nie ma.
portobordo86
Dodano
08.04.2006 17:36:02
Kartę sprawdź na innym kompie,jak to samo serwis i jak na gwarancji i ją uznają to nic nie zapłacisz,jeśli będziesz naprawiał na swój koszt spytaj o koszt jej naprawy.
JNJN
Dodano
08.04.2006 17:30:46
portobordo86
Dodano:
08.04.2006 17:03:26
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1