Radeon Omega Driver – brak opcji
witam
zainstalowalem sobie nowe steroniki omega i ku mojemu zdziwieniu zginely wszystkie opcje ktore byly w poprzedniej wresji... a dokladnie chodzi mi o te na tym obrazku.
Instalowalem inne wersje i to samo:–/
co biega?
zainstalowalem sobie nowe steroniki omega i ku mojemu zdziwieniu zginely wszystkie opcje ktore byly w poprzedniej wresji... a dokladnie chodzi mi o te na tym obrazku.
Instalowalem inne wersje i to samo:–/
co biega?
Odpowiedzi: 16
no juz z tymi opcjami sie nie bede meczyl bo juz nie mam sił... robilem all
teraz prosze o rade co zrobic zeby obraz na TV miał kolor... w Nvidi wiem ze wystarczylo zmienic s–video na composite... a w radeonie?
teraz prosze o rade co zrobic zeby obraz na TV miał kolor... w Nvidi wiem ze wystarczylo zmienic s–video na composite... a w radeonie?
no juz z tymi opcjami sie nie bede meczyl bo juz nie mam sił... robilem all
mam to zainstalowane
AtiTrayTools juz działa... ale teraz po wyjsciu na TV mam czarno bialy obraz.
AtiTrayTools juz działa... ale teraz po wyjsciu na TV mam czarno bialy obraz.
Momencik, te nowe sterowniki ATI wymagają juź Microsoft .NET Framework, czyli jeśli te omegi oparte są na nowych Catalystach to takźe wymagają instalacji tego.
jak zainstalowalem orginaalne catalyst to Control panel był...
odinstalowalem go i zaisntalowalem komplet Omegi i znowu to samo...
mam na pulpicie skrot "ATI 3D Control Panel" ale jak to właczam to nic sie nie dzije..:–/
odinstalowalem go i zaisntalowalem komplet Omegi i znowu to samo...
mam na pulpicie skrot "ATI 3D Control Panel" ale jak to właczam to nic sie nie dzije..:–/
zrobilem jak kazales i tak mi sie przypomnialo ze kiedys juz to robilem i pomoglo...
teraz jednak zadnych 'resztek' nie znalazlo. jak odinstaluje wszystko to i tak mi automatycznie znajduje i poleca instalowanie jakiej omegi w wersji starej jakiejs... wlasnie sciagam orginalne catalyst.. zainstaluje i dam znac...
teraz jednak zadnych 'resztek' nie znalazlo. jak odinstaluje wszystko to i tak mi automatycznie znajduje i poleca instalowanie jakiej omegi w wersji starej jakiejs... wlasnie sciagam orginalne catalyst.. zainstaluje i dam znac...
Usuń sterowniki wg. mojego przepisu (przyklejony FAQ), następnie zainstaluj zwykłe Catalysty, jeśli wszystko będzie OK to zainstaluj na nie te Omegi.
no dobra...
wchodze w Display>Settings i...
"Your device is not supported".
wchodze w Display>Settings i...
"Your device is not supported".
PEŁNE
A Rozwiązywanie problemów –> przyspieszanie sprzętowe masz na maksa ??
ja pokazałem opcje ktorych u mnie brakuje...
u mnie to wylada tak
u mnie to wylada tak
O które opcje chodzi, bo oprócz róźnic językowych to nie widzę braku opcji.
probowalem wersje:
ATI Omega Drivers 2.6.83
ATI Omega Drivers 2.6.75a
ATI Omega Drivers 2.6.61
wszedzie to samo... :–/
ATI Omega Drivers 2.6.83
ATI Omega Drivers 2.6.75a
ATI Omega Drivers 2.6.61
wszedzie to samo... :–/
dziwne. ja mam wszystko jak naleźy.
uzywam omega 2605a. A próbowałes powrócić do swoich dawnych omeg??
uzywam omega 2605a. A próbowałes powrócić do swoich dawnych omeg??
Strona 1 / 1