Radeon 9800Pro 128 MB His Excalibur POMOZCIE STEROWNKI
Witajcie mam spory problem zakupilem sobie ATI Radeona 9800Pro HiS 128 MB Excalibur DVI ICE–Q I poszukuje najlepszych sterownikow do niej tylko nie moge znalesc POWIEDZCIE prosze JAKIE NAJLEPIEJ STEROWNIKI SCIAGNAC DO TEGO RADEONA POMOZCIE PROSZE
Odpowiedzi: 5
Nie wiedziałem tego.Rebe:damiancore – po co driver cleaner skoro ATI dostarcza dobre narzędzie do deinstalacji Catalystów?
Teraz juz wiem.
portobordo86 – podkręcać kartę ot mozesz choćby RivaTunerem – nie sugeruj się nazwą ( Omegi mają zaimplementowany program do zmiany taktowania zagerów ). Pytanie tylko po co?
Naprawdę nei ma znaczenia czy klatek jest 80, czy 100.
Catalysty – nawet najnowsze cały czas wspierają tę serię kart.
Jeźeli zaś juź koniecznie musisz podkręcać to zdecydowanie lepiej sprawdzić czy nei da się tej karty przerobić na XT – oczywiście o ile pamięci dadzą radę – opisy , który BIOS wgrać są ,wraz z plikami , w sieci.
Oczywiście zawsze mozna potem mieć .....czarny ekran,ale to juź inna sprawa.
damiancore – po co driver cleaner skoro ATI dostarcza dobre narzędzie do deinstalacji Catalystów?
Naprawdę nei ma znaczenia czy klatek jest 80, czy 100.
Catalysty – nawet najnowsze cały czas wspierają tę serię kart.
Jeźeli zaś juź koniecznie musisz podkręcać to zdecydowanie lepiej sprawdzić czy nei da się tej karty przerobić na XT – oczywiście o ile pamięci dadzą radę – opisy , który BIOS wgrać są ,wraz z plikami , w sieci.
Oczywiście zawsze mozna potem mieć .....czarny ekran,ale to juź inna sprawa.
damiancore – po co driver cleaner skoro ATI dostarcza dobre narzędzie do deinstalacji Catalystów?
Potestuj, usuwając kaźdorazowo poprzednie np. Driver Cleaner'em.
Które do podkręcania?? Szczerze mówiąc nie wiem – nigdy niczego nie podkręcałem. Osobiście wybrałbym Catalysty.
Które do podkręcania?? Szczerze mówiąc nie wiem – nigdy niczego nie podkręcałem. Osobiście wybrałbym Catalysty.
Rozumiem na wstepie bardzo ci dziekuje za odp. A tak wogole powiec ktore lepsze sa stery do podkrecenia te crystal czy omegi moze ? Bo wlsnie sam niewiem jakie ;–(( w Nvidi to kurde jedne stale byly aktualizowane jak np mam teraz 82.12 i spoko a tu do radkow Omegi,Crystale sam wlasnie nieweim ktore najlepiej wybrac tak by najlepiej wspolgraly z moja karta
Nie ma najlepszych.
Ja bym tam zainstalował Catalysty. Niby są tez Omegi, ale to nic nie wiadomo
http://www.omegadrivers.net/
Ja bym tam zainstalował Catalysty. Niby są tez Omegi, ale to nic nie wiadomo
http://www.omegadrivers.net/
Strona 1 / 1