Radeon 9550
Witam mam maly problem z radeonkiem a mianowicie nie wykorzystuje mi AGPx8 i niewiem z jakiej przyczyny. Wczesniej nie mialem taki problemow ale po ostatnim formacie i zainstalowaniu sterownikow do karty AGP przestalo jak by dzialac. Czy ktos moglby mi poradzic co mozna z tym zrobic ?
Jest to wina moze napiecia, zasilacza, czy jeszcze czegos innego ??
Jest to wina moze napiecia, zasilacza, czy jeszcze czegos innego ??
Odpowiedzi: 6
spróbuj ustawić na 4X AGP moźe pomoźe :wink:
Ok dobra po ciezkich trudach udalo mi sie wszystko zrobic AGP x8 mi dziala wszystko wskazuje na to ze jest ok tylko czemu mi wszystko zamula grrr w Counter Strike'u mam 10 klatek a to jest nie dopuszczalne przy moim sprzecie i dlaczego tak ??? inne gierki tez zamulaja
właśnie ja teź tak miałem i w biosie miałem ustawione 8X AGP a w systemie pokazywało mi ze mam wyłączone AGP i okazało sie źe nie miałem wogóle zainstalowanych sterów z płyty głównej do AGP zainstaluj napewno pomoze 8)
slimak:Wczesniej nie mialem taki problemow ale po ostatnim formacie i zainstalowaniu sterownikow do karty AGP przestalo jak by dzialac.
A do MoBo stery dałeś? Jeśli tak i jest jak piszesz, to pozostaje kwestia jakiej wersji sterowników uźyłeś. Zacznij od dedykowanych do płyty.
Sprawdź ustawienie w biosie – ma być auto lub x 8 i zapisz bios Save.
Wgraj stery do płyty głównej,szczególnie do AGP.
Wgraj stery do płyty głównej,szczególnie do AGP.
A w biosie odpowiednio praca AGP ustawiona?
Strona 1 / 1