radeon 9200 dlaczeg owidzi 2 karty
mam radka 9200 i w panelu widac 2 karty 9200 oraz druga 9200 secondary co to jest. oczywiscie mam usatwiony monitor na radku 9200 nie na secondary i jest ok. jak probuje kasowac secondary to przy uruchamianiu systemu pojawia sie spowrotem.
system to Me
system to Me
Odpowiedzi: 4
Najkócej – ile RAMDAC–ów tyle kart – spójrz w specyfikację i zobaczysz tam m.in. taki opis:
RAMDAC – 2x400 :)
RAMDAC – 2x400 :)
Tak, są widziane jako dwie karty i kaźda moźe mieć inną rozdzielczość. np. pierwsza na monitor druga na telewizor
mam radka 9200 i w panelu widac 2 karty 9200 oraz druga 9200 secondary co to jest. oczywiscie mam usatwiony monitor na radku 9200 nie na secondary i jest ok. jak probuje kasowac secondary to przy uruchamianiu systemu pojawia sie spowrotem.
system to Me
Karty ATI standartowo są widziane jako dwie karty. Nie ma moźliwości źeby było inaczej.
Jakiś problem po aktualizacji sterowników... lub odpalałeś kompa na innej karcie... Usuń sterowniki, następnie jak winda zapyta się o drivery – zaznacz standardową kartę graficzną VGA. Po ponownym odpaleniu kompa wgraj stery na nowo. powino zadziałać.
Strona 1 / 1