róźne problemy
Niewiem dlaczego ale co jakiś czas zaczyna mi twardziel coś dogrywać na partycji mam 1 GB wolnego ale po dłuźszej pracy nieraz mam 500 mb wolnego a wszystko zajmuje tyle samo tzn. tak jak by mi 500 mb znikło, ale jak uruchomie ponownie to wraca wszystko do normy. Tak sie dzieje jak tylko w coś gram. wzasadzie to niejest problem, ale tak z ciekawości.
i mam jeszcze jedno małe pytanko. jak coś z neta ściagam to bywa tak źe zatrzymuje się ściąganie na 1 sec do 4 sec. W ogóle to system mi strasznie zjada pamięć. mam 128+256. PIII 1GH. Mam xp z pół miesiąca i prócz wszystkich małych bzdetów to wszystko jest oki. Jak miał Win98se to komp zawieszał mi się ciągle. I ciągle tylko format i format. A Xp się prawie nigdy nie zawiesza. Ma ktoś cracka do customizer XP ?????
i mam jeszcze jedno małe pytanko. jak coś z neta ściagam to bywa tak źe zatrzymuje się ściąganie na 1 sec do 4 sec. W ogóle to system mi strasznie zjada pamięć. mam 128+256. PIII 1GH. Mam xp z pół miesiąca i prócz wszystkich małych bzdetów to wszystko jest oki. Jak miał Win98se to komp zawieszał mi się ciągle. I ciągle tylko format i format. A Xp się prawie nigdy nie zawiesza. Ma ktoś cracka do customizer XP ?????
Odpowiedzi: 5
Z defragmentowałem dysk, troche pogrzebałem w ustawieniach. I wszystko śmiga. Przydał by się tylko crack do customizer xp. Jak ktoś moźe podać jakąś stronę lub wysłac na mój mail Ajtako@Wp.pl to bym był bardzo wdzięczny. :lol:
Mam coś, co pozoli Ci spokojnie pracować z Customizerem. Jak chcesz – to napisz – pchnę Ci to mailem.
Ustaw sobie stały rozmiar pliku wymiany i problem powinien zniknąć.
Doładnie to istny źarłok na Ramdo acess memory(RAM) i nawet jak masz z 2 gb ramu jeszcze chce. :)
Windows xp to istny poźeracz pamięci. Jak piszesz 500 znika jak grasz. Napewno słyszałeś o pliku wymiany. Tymczasowa pamięć win xp potrafi nieraz urosnąć do niebotycznych rozmiarów, generalnie po wyłączeniu gry rozmiar tego pliku powinien wrócić do pierwotnego rozmiaru, ale czasami trwa to trochę dłuźej lub dopiero po restarcie.
Strona 1 / 1