"Wszystkie zwierzeta są równe...."
mynajms:moźe rebusiu przeczytaj dwa posty wyźej, sprawdź poczytaj co jest a czego nie ma i nie zaśmiecaj forum i nie nabijaj sobie postów( w 3 dni 100) to lekka przesada – ścigasz się?
http://www.storage.cidernet.pl/index.php
W pewnym dziale, w którym pono miało nie być komentarzy trafiłem na kwiatek pod moim adresem.
Fakt, przeoczłem ten link – mój błąd, ale nie jest to jedyny link w tym topicu powielony.
Naturalną sprawa jest – zdawało by się wysłanie PW i wskazanie błędu. Nie trzeba to zrobić publicznie, a jeźeli nawet to formę uznaję za niedopuszczalną, a
skoro tak to i jak sobie pozwolę:
Jeźeli ktoś uźywa nicka to jest on traktowany , a przynajmniej powinien być, tak jak imię i podawany bez zniekształceń – jeźeli ktoś tego nie rozumie to ... jest chamem.
Jeźeli komuś wiedzy i umiejętności nie staje by merytorycznie o czymś pisać to dla niego "licznik" jest waźny i sprawdza czy czasem ktoś nie zagraźa jego pozycji.
Napisanie 100 posów w 3 dni – przestępstwo – powinno się tego zakazać, a jeźeli normę w postaci – no własnie– ile postów moźna dziennie pisać by się nie narazić na rozstrzelanie? – ustalonej przez jakiegoś wisiora przy pasie słuckim przekroczy z forum wyrzucić.
Nie jest waźne , źe Autor cytatu naruszył regulamin
zachowując się w odniesieniu do mnie tak jak to z tego cytatu wynika. To ja bedę odsądzony od czci i wiary bo uznaję Go za chama – nie "jest chamem", a tylko za takiego Go uznaję.
To jest moja ostatnia wypowiedź na temat tego usera, który ich więcej wart nie jest.
Odpowiedzi: 12
Rebe :
1 pisz postów tyle ile Ci się tylko podoba (ja dla mnie to moźe to i być 1k dziennie)– byle by były z sensem
2 jeśli uwaźasz źe ktoś Cię obraźa –> zwróć się z tym do moderatora lub admina – sprawa zostanie jakoś załatwiona
3
na forum formalnie wszscy są równi i kaźdego dotyczy ten sam regulamin –> co nie oznacza, źe mamydemokrację na forum :mrgreen:
koniec.
1 pisz postów tyle ile Ci się tylko podoba (ja dla mnie to moźe to i być 1k dziennie)– byle by były z sensem
2 jeśli uwaźasz źe ktoś Cię obraźa –> zwróć się z tym do moderatora lub admina – sprawa zostanie jakoś załatwiona
3
To regulamin stosuje dla wybranych się?
na forum formalnie wszscy są równi i kaźdego dotyczy ten sam regulamin –> co nie oznacza, źe mamydemokrację na forum :mrgreen:
koniec.
No naprawde, ale dajecie mocy :!:
Przyklejcie sobie ten topic koło tego z EL NINO i zaraz sie zrobi nowy dział "wrzuty i źale" :evil:
Bo widze źe zaraz to samo bedzie.
jakby sie wszyscy tak dopatrywali co kto o kim pisze i czy przypadkiem nienadszarpuje dobregi imienia i dumy to by ładny młyn tu był.
Opanujcie się trochę :mrgreen:
Przyklejcie sobie ten topic koło tego z EL NINO i zaraz sie zrobi nowy dział "wrzuty i źale" :evil:
Bo widze źe zaraz to samo bedzie.
jakby sie wszyscy tak dopatrywali co kto o kim pisze i czy przypadkiem nienadszarpuje dobregi imienia i dumy to by ładny młyn tu był.
Opanujcie się trochę :mrgreen:
gieras:ehh, ja nie zwidze problemu z tym, ze do aligator`a niektrzy pisza aligatorek, do El NINO EL a do mnie gieras.
Ja teź nie – pod jednym wszak warunkiem, źe czynią to za moim przyzwoleniem i to samo działa w drugą stronę.
Rebe mam prozbe.Mianowicie czy mozesz troche wyluzowac i przestac sie wszystkiego czepiac?
Zgadzam sie z gieraskiem, do mnie tez kiedys ktos powiedzial thebossek. :D :D
Zgadzam sie z gieraskiem, do mnie tez kiedys ktos powiedzial thebossek. :D :D
ehh, ja nie zwidze problemu z tym, ze do aligator`a niektrzy pisza aligatorek, do El NINO EL a do mnie gierasek.
Pawek:Jeśli chodzi o nie zniekształcanie nicków, to nie ma o tym źadnej dokładnej wzmianki.
Jest to niepisana zasada mająca swoje źródła w Netykiecie.
Nie w netykiecie, ale w normalnej kulturze.
Nad moimi drzwiami teź nie wisi kartka z informacją, źe wypada wytrzeć buty na wycieraczce.
Do nick–ów zaś wracając:
swego czasu obowiązywała zasada "Mówimy Partia , myślimy Lenin " i odwrotnie, ale to nie znaczy, źe czytamy xxxx, a piszemy "bubek źołędny", bo to nie jest to samo, a moze znowu się mylę?
tak tylko źe jego udzielanie się na forum to wiekszość niepotrzebnych wypowiedzi i mądrzeń się.
.koniec tematu.
Pozdrawiam wszystkich , mam juź gdzieś te sprzeczki,
pozdrawiam Cię Rebe, dajmy spokój
.koniec tematu.
Pozdrawiam wszystkich , mam juź gdzieś te sprzeczki,
pozdrawiam Cię Rebe, dajmy spokój
Jeśli chodzi o nie zniekształcanie nicków, to nie ma o tym źadnej dokładnej wzmianki.
Fakt faktem zerkanie komuś na "licznik" i wypominanie jest nietaktem, jeźeli ktoś pisze z sensem.
Fakt faktem zerkanie komuś na "licznik" i wypominanie jest nietaktem, jeźeli ktoś pisze z sensem.
Małość przemawia Ciebie przez.gieras:nie bierz sobie tego do serca, ale czy nie czas skonczyc z tymi padawanami ? co post to sa tylko padawani i padawani
Padawanami skończyc czas z nie! Starać nimi stać się trzeba! Rebe największym jest Padawanem.
Pozdrawiam.
gieras:nie bierz sobie tego do serca, ale czy nie czas skonczyc z tymi padawanami ? co post to sa tylko padawani i padawani
Bo jeszcze nie jestesmy Jedi. :wink: :wink:
Co do Rebe to ma racje a to, ze w 3 dni ma juz 100 postow swiadczy o jednym o jego wiedzy i udzielaniu sie na forum.
nie bierz sobie tego do serca, ale czy nie czas skonczyc z tymi padawanami ? co post to sa tylko padawani i padawani
[quote="Rebe"]
Ku pamięci całośc cytuję.
Jednak Rebe w aspektach wielu rację ma. To regulamin stosuje dla wybranych się? Padawani! Pamiętajcie! Sczerosć, prostota i Siła Waszymi cnotami są!
Pozdrawiam.
Rebe:mynajms:moźe rebusiu przeczytaj dwa posty wyźej, sprawdź poczytaj co jest a czego nie ma i nie zaśmiecaj forum i nie nabijaj sobie postów( w 3 dni 100) to lekka przesada – ścigasz się?
http://www.storage.cidernet.pl/index.php
W pewnym dziale, w którym pono miało nie być komentarzy trafiłem na kwiatek pod moim adresem.
Fakt, przeoczłem ten link – mój błąd, ale nie jest to jedyny link w tym topicu powielony.
Naturalną sprawa jest – zdawało by się wysłanie PW i wskazanie błędu. Nie trzeba to zrobić publicznie, a jeźeli nawet to formę uznaję za niedopuszczalną, a
skoro tak to i jak sobie pozwolę:
Jeźeli ktoś uźywa nicka to jest on traktowany , a przynajmniej powinien być, tak jak imię i podawany bez zniekształceń – jeźeli ktoś tego nie rozumie to ... jest chamem.
Jeźeli komuś wiedzy i umiejętności nie staje by merytorycznie o czymś pisać to dla niego "licznik" jest waźny i sprawdza czy czasem ktoś nie zagraźa jego pozycji.
Napisanie 100 posów w 3 dni – przestępstwo – powinno się tego zakazać, a jeźeli normę w postaci – no własnie– ile postów moźna dziennie pisać by się nie narazić na rozstrzelanie? – ustalonej przez jakiegoś wisiora przy pasie słuckim przekroczy z forum wyrzucić.
Nie jest waźne , źe Autor cytatu naruszył regulamin
zachowując się w odniesieniu do mnie tak jak to z tego cytatu wynika. To ja bedę odsądzony od czci i wiary bo uznaję Go za chama – nie "jest chamem", a tylko za takiego Go uznaję.
To jest moja ostatnia wypowiedź na temat tego usera, który ich więcej wart nie jest.
Ku pamięci całośc cytuję.
Jednak Rebe w aspektach wielu rację ma. To regulamin stosuje dla wybranych się? Padawani! Pamiętajcie! Sczerosć, prostota i Siła Waszymi cnotami są!
Pozdrawiam.
Strona 1 / 1