"system windows –BRAK DYSKU"

pomocy....ciągle wyskakuje mi to coś :

mimo ze klikam na anuluj,ponow probe albo kontynuuj to nadal to wyskakuje :cry: juz mnie tak to denerwuje ,źe... :roll: ciagle jest na wierzchu i mi przeszkadza :/ jak to zamknac???

Odpowiedzi: 4

H to chyba ten dysk gdzie sie wklada plytki.Dzieje sie przy instalacji gry.Gra sie instalowala i ja niechcacy wcisnelam na rozpocznij gre podczas instalacji.Instalacja zawiesila sie,zamknelam okno instalacji drastycznym sposobem i wyskakiwalo non stop to okienko pomimo ze gra juz zamknieta,nic zadnym plikow w napedzie. Na szczescie po restarcie juz wporzadku :) Ale ledwo co wylaczyl mi sie windows ,bo zastanawial sie dlugo co z tym okienkiem brakiem dysku :P Cisnelam ok i w koncu sie zamknal :) Mam nadzieje ze teraz juz bdzie ok
zajaffka
Dodano
27.04.2006 15:37:13
zajaffka:
pomocy....ciągle wyskakuje mi to coś...
Ciesz sie, ze to tylko komunikat systemowy a nie hemoroidy :P .
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=43880

BTW, tak mi cos po glowie chodzilo, ze kiedys juz pisalim o braku dysku w stacji. No i znajdlem ;) .
EL NINO
Dodano
27.04.2006 10:48:18
U mnie teź się tak czasem dzieje i to jak uźywam FireFoxa, klikam wtedy anuluj, kontynuuj kilkakrotnie aź się wreszcie zamknie. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale juź mnie zaczyna denerwować FireFox.
pulkownik
Dodano
27.04.2006 10:24:17
Co to jest to H: u Ciebie? dysk fizyczny, partycja napęd optyczny czy moźe wirtualny? Poza tym napisz w jakich "okolicznościach przyrody" to się dzieje.
Endrju
Dodano
27.04.2006 09:10:23
zajaffka
Dodano:
27.04.2006 04:25:52
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1