"system windows –BRAK DYSKU"
Odpowiedzi: 4
H to chyba ten dysk gdzie sie wklada plytki.Dzieje sie przy instalacji gry.Gra sie instalowala i ja niechcacy wcisnelam na rozpocznij gre podczas instalacji.Instalacja zawiesila sie,zamknelam okno instalacji drastycznym sposobem i wyskakiwalo non stop to okienko pomimo ze gra juz zamknieta,nic zadnym plikow w napedzie. Na szczescie po restarcie juz wporzadku :) Ale ledwo co wylaczyl mi sie windows ,bo zastanawial sie dlugo co z tym okienkiem brakiem dysku :P Cisnelam ok i w koncu sie zamknal :) Mam nadzieje ze teraz juz bdzie ok
Ciesz sie, ze to tylko komunikat systemowy a nie hemoroidy :P .zajaffka:pomocy....ciągle wyskakuje mi to coś...
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=43880
BTW, tak mi cos po glowie chodzilo, ze kiedys juz pisalim o braku dysku w stacji. No i znajdlem ;) .
U mnie teź się tak czasem dzieje i to jak uźywam FireFoxa, klikam wtedy anuluj, kontynuuj kilkakrotnie aź się wreszcie zamknie. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale juź mnie zaczyna denerwować FireFox.
Co to jest to H: u Ciebie? dysk fizyczny, partycja napęd optyczny czy moźe wirtualny? Poza tym napisz w jakich "okolicznościach przyrody" to się dzieje.
Strona 1 / 1