"system windowas nie moze wyswietlic ..[...]" – He

Witam :D
Mam pewien problem..gdy wchodze w moj komputer==> paniel sterowania ==>połaczenia sieciowe i internetowe==>polaczenia sieciowe==>połaczenie sieci bezprzewdowej klikam prawym wybieram wlasciwosi potem zaawansowane ... a nie bede tu pisal wlkeje to co się dzieje, a więc
"system windowas nie moze wyswietlic wlasciwosci tego polaczenia informacje zarzadzania windows [WMI] moga byc uszkodzone. Aby rozwiazac tem problem uzyj przywracania systemu w celu przywrocenia systemu Windows do wczesniejszego momentu (zwanego punktem przywracania) Przywracanie systemu znajduje sie w podfolderze Narzedzia systemowe folderu Akcesoria

Po tym gdy wchodze w przywracanie systemu mam cos wpisac wpisuje co jest związen z tym plikiem następnie gdy wpisze komputer się resetuje pisze ,źe system został przywrocony to poprzedniej postaci ,a źadnych efektów tego niema.Nadal jest tak samo.Proszę o pomoc.
Thx z góry

aromat 8)

Odpowiedzi: 2

Przeskanuj system narzędziem SFC, moźe to rozwiąźe problem.

Wiersz Poleceń :arrow: Command :arrow: SFC /SCANNOW

Jeśli poprosi o płyt z os`em włóź ją do napędu w celu naprawy chronionych plików.
McScr@by
Dodano
22.02.2004 01:04:29
Nie wiem czy dobrze rozumuje, ale chyba padly jakis pliki systemowe. Jesli przywracanie nie pomaga – sproboj zrobic nakladke na system.

Wczesniej mozesz sprobowac usunac to polaczenie i konfigurowac je raz jeszcze.
brtx
Dodano
21.02.2004 22:27:12
aRomat
Dodano:
21.02.2004 22:17:32
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1