"System Volume Information" – *exe,usuwać czy nie?
Mam taki problem,źe mam na kompie 200MB wolnego miejsca na dysku D ,po usunięciu 700 MB dysk dalej pokazuje źe mam 200MB wolnego miejsca... :( Z dyskiem E jest dokładnie to samo... :/
Co robić ??? :(
Co robić ??? :(
Odpowiedzi: 8
ehh ,jak czasem łatwo coś przegapić :D juź myślałam źe coś nie tak z dyskiem :D
dzięki i do następnego razu :D
dzięki i do następnego razu :D
sorry,źe tak jeden post pod drugim... :(
wiecie gdzie znalazłam moje usunięte pliki *exe :o :o :o .... W ukrytym folderze "System Volume Information" Tak sie zastanawiam jakim cudem tam trafiły skoro wywaliłam je do kosza i opróźniałam :| Czy z tego folderu moge w ogóle coś usuwać??? skoro jest ukryty,boje sie źe coś sie schrzani jak to usunę...W sumie na jednym dysku ponad 500 MB w folderze system Volume Information i na drugim ponad 800MB w tym folderze wisi :[
wiecie gdzie znalazłam moje usunięte pliki *exe :o :o :o .... W ukrytym folderze "System Volume Information" Tak sie zastanawiam jakim cudem tam trafiły skoro wywaliłam je do kosza i opróźniałam :| Czy z tego folderu moge w ogóle coś usuwać??? skoro jest ukryty,boje sie źe coś sie schrzani jak to usunę...W sumie na jednym dysku ponad 500 MB w folderze system Volume Information i na drugim ponad 800MB w tym folderze wisi :[
no ta...wszyscy myślą źe mam Nortona System Works i zaznaczoną opcje ochrony kosza... :evil: To nie w tym problem ,bo nie mam SystemWorks'a a po porostu NAV 2004 i to juź od dawna,a problem pojawił sie jakiś tydzień temu.O ile wiem i widziałam to takiej opcji dotyczącej kosza w NAV 2004 nie ma :evil: Więc prosze mi tu nie pitolić,źe mam przeszukać archiwum,bo takiej sprawy to tu jeszcze nie było.
Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy co...ale zauwaźyłam źe tylko przy usuwaniu plików *exe pokazuje mi błędną ilość wolnego miejsca na dysku... Gdy usuwam *mp3 czy *avi czy co tam jeszcze to faktycznie ilość wolnego miejsca przybywa.
nic juź nie wiem,o co w tym wszystkim chodzi... :[ Wir,zepsuty dysk, hmm .Macie jeszcze jakieś pomysły? :roll:
Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy co...ale zauwaźyłam źe tylko przy usuwaniu plików *exe pokazuje mi błędną ilość wolnego miejsca na dysku... Gdy usuwam *mp3 czy *avi czy co tam jeszcze to faktycznie ilość wolnego miejsca przybywa.
nic juź nie wiem,o co w tym wszystkim chodzi... :[ Wir,zepsuty dysk, hmm .Macie jeszcze jakieś pomysły? :roll:
przeszukałam tematy i wszędzie jest mowa o Norton System Works....A ja nie mam Norotna System Works tylko zwykłego NAV 2004 i takich opcji tam nie ma...
Szukaj "protected" i na forum i w opcjach Nortona.
McScr@by:Archiwalne posty na ten temat w po wpisaniu odpowiednich fraz w szukaj.
Nie chodzi o systemowy kosz, a o ochronę kosza, którą posiadają niektóre produkty Symanteca jeśli oczywiście takie posiadasz.
właśnie z tymi frazami w szukaj jest najgorzej...nie mam pojęcia co pisać.Jak wpisze 'błędne dane dysku' to wyszukuje nie to o co mi chodzi... :( poszukałabym gdybym wiedziala przynajmniej co wpisać.....
Nortona mam,ale co do ochrony kosza to raczej.. NIE.wątpie źeby z dnia na dzień coś sie raptem przestawiło.
Archiwalne posty na ten temat w po wpisaniu odpowiednich fraz w szukaj.
Nie chodzi o systemowy kosz, a o ochronę kosza, którą posiadają niektóre produkty Symanteca jeśli oczywiście takie posiadasz.
kosz jest pusty. w archwium tzn gdzie?
Strona 1 / 1