"Ochrona plików systemu Windows"
Mam XP od ponad roku i nigdy nic takiego mi się nie pokazało, co jakis czas wyskakuje mi komunikat "Ochrona plików systemu Windows" gdzie w małym okienku zamieszczonyu jest tekst "Pliki wymagane do prawidłowego działania systemu Windows zostały zastąpione nie rozpoznawalnymi wersjami. Aby zapewnić stabilność systemu, system Windows musi przywrócić orginalne wersje plików.". Jak to draństwo wyłączyć. Raz juź zrobiłem ok i prawdopodobnie dlatego system nie odpalał, teraz jest swieźo zainstalowany i jest to samo. Co z tym zrobić??
Odpowiedzi: 5
no moźe i wirusy, ale tak się będzie działo jak zainstalujesz sterowniki które nie sa podpisane cyfrowo, ja ostatnio robiłem formata, zainstalowałem kartę którą teraz kupiłem i dałem sterowniki z płyty dostarczonej razem z nią i *** blada, taki komunikat mi wyskoczył, :D :D
Problem rozwiazany, dwa wirusy, których Norton 2004 nie wykrywał
Miałem podobny problem gdy szlag trafił orginalną płyte ze sterami do Sound Blastera,i zainstalowałem nie całkiem pasujące sterowniki.
Najlepsze w tym wszystkim jest to, źe na tych sterownikach pracuje od dobrych 2 miesięcy i nic się nie działo tylko dzisiaj coś jest nie tak!
Prawdopodobnie to wina jakiegoś sterownika.
Jego pliki widać nie podobają się windzie.
Następnym razem wsadź płytę z Xp i pliki zostaną wymienione.
Sprawdź jaki to sterownik powoduje i zmień go na inny.
Jego pliki widać nie podobają się windzie.
Następnym razem wsadź płytę z Xp i pliki zostaną wymienione.
Sprawdź jaki to sterownik powoduje i zmień go na inny.
Strona 1 / 1