"Bezpieczny Komputer Staszka"
Zapraszam wszystkich uźytkowników CentrumXP.pl do uczestnictwa w nowym konkursie organizowanym wspólnie z firmą Microsoft. Konkurs potrwa przez 10 dni (nie licząc weekendów), codziennie uźytkownicy będą musieli odpowiedzieć na jedno pytanie – rozwiązać kolejny problem tytułowego bohatera – Staszka.
Do wygrania wiele nagród:
http://www.centrumxp.pl/BezpiecznyKomputerStaszka/
ZAPRASZAM!! ;–)
Do wygrania wiele nagród:
http://www.centrumxp.pl/BezpiecznyKomputerStaszka/
ZAPRASZAM!! ;–)
Odpowiedzi: 20
Jeszcze mam jedno pytanko:
Czy moja aktualna punktacja i poprawna odpowiedź będą przychodziły do mnie na e–mail?
Czy moja aktualna punktacja i poprawna odpowiedź będą przychodziły do mnie na e–mail?
Over:@Kuba: Czy wszystkie pytania w konkursie będą zamknięte ?
Z tego cy wyczytałem, to jedynie ostatnie pytanie będzie otwarte. Będzie moźna za nie zdobyć od 0 do 5 punktów
@Kuba: Czy wszystkie pytania w konkursie będą zamknięte ?
Tia... tylko ciekawe ile osób wzięło udzial w tym konkursie? Moźe Kuba by to zdradzil, o ile to nie tajemnica oczywiście :wink:
No wlasnie. Moze pierwszy raz w zyciu wygram choc nagrode pocieszenia :)
Świetne posunięcie. Takich konkursów powinno być IMO mnóstwo, bo to właśnie one uczą najbardziej tych niedoświadczonych. Zachęca to młodszych do zabawy z/komputerem, a przy okazji uczy samozaparcia i wytrwałości(szczególne gdy nagrody są obiecujące).Kuba:Tak, doszliśmy do wnisoku z ludźmi z MS ze konkurs ma być maksymalnie prosty, tak aby udział w nim mógł wziąśc kaźdy uźytkowników
odpowiedz poznasz jutro po północy
Ja sie zarejestrowałem wczoraj i juź odbowiedziałem na dzisiejsz pytanie. Ale jak napiszecie do mnie na gg jaka odpowiedz to tak nie powiem.
Tak, doszliśmy do wnisoku z ludźmi z MS ze konkurs ma być maksymalnie prosty, tak aby udział w nim mógł wziąśc kaźdy uźytkowników (to jest nie w końcu Straźnik Systemu). Z drugiej jednak strony moge was zapewnić, źe trudność pytań będzie rosnąć przynajmniej pod koniec konkursu ;–)
Kuba............... BANAŁ :mrgreen:
damiancore:Kuba:UPDATEBobi:Jak narazie to i rejestracja nie działa.Server Error in '/' Application... blebleble
Uaktualniałem przed chwilą fromualrz i wkradł się mały bład. Juź poprawiłem i działa dobrze!!!
A jeźeli się zarejestrowałem, gdy tego błędu jeszcze nie było? Czy muszę ponowić rejestrację?
Nie, ten błąd pojawiał się przez 2 minuty, i w tym czasie nie była moźliwa rejestracja. Jesli ktoś sie rejestruje i pokazuje mu sie komunikat, źe proces przebieghł bez problemu, to tak teź jest!
Kruca – teraz dopiero dosźło do mnie, źe najlepiej zająć 10 miejsce – trzy nagrody się naleźą ( odtwarzacz, smycz, długopis ) :lol:
Kuba – 1–10 – jest 9 sztuk,a i przy 10–55 teź brakuje ,albo i nadmiar – jak liczyć posztucznie .
PS.
dopasuj moje wyniki pod zegarek, bo timex od Office'a 97 juź mi się znudził :mrgreen:
Kuba – 1–10 – jest 9 sztuk,a i przy 10–55 teź brakuje ,albo i nadmiar – jak liczyć posztucznie .
PS.
dopasuj moje wyniki pod zegarek, bo timex od Office'a 97 juź mi się znudził :mrgreen:
Rebe:Niby tak ( nawet brałem je pod uwagę), gusioo, ale Staszek nie będzie umiał się przez te prawie 800 wyników dla "zmiana tapety" wyszukanych przez google przebić w czasie krótszym niź ...... postawienie systemu :lol:
Pod warunkiem, źe nie ma źadnej SATA'y – bo wtedy lepiej te 800 wyników męczyć ;)
Staszek był przeciętnym studentem...
Radek jego najlepszym przyjacielem...
A Magda jego dziewczyną.
No ja, kumpel mu zgrzytnoł dziołcha, ze szkoły go wyciepli, a do tego my mu momy pomagać z kompem. Synek odejdź od tego kompiutra, piernicz ta tapeta!
:lol:
Niby tak ( nawet brałem je pod uwagę), gusioo, ale Staszek nie będzie umiał się przez te prawie 800 wyników dla "zmiana tapety" wyszukanych przez google przebić w czasie krótszym niź ...... postawienie systemu :lol:
Rebe:Ew. wersja druga : "przejrzeć archiwum cpx" :mrgreen:
Jest i trzecia: www.google.pl
I czwarta: http://rtfm.killfile.pl
Kuba:UPDATEBobi:Jak narazie to i rejestracja nie działa.Server Error in '/' Application... blebleble
Uaktualniałem przed chwilą fromualrz i wkradł się mały bład. Juź poprawiłem i działa dobrze!!!
A jeźeli się zarejestrowałem, gdy tego błędu jeszcze nie było? Czy muszę ponowić rejestrację?
Dlaczego nie ma "odpowiedzi idealnej" – Na c...o Staszkowi komputer skoro nawet tapety zmienić nie umie ?
Ew. wersja druga : "przejrzeć archiwum cpx" :mrgreen:
Ew. wersja druga : "przejrzeć archiwum cpx" :mrgreen:
a teź się sprawdzę, co mi szkodzi ;)
Under:Pomimo tego źe nic nie wygram startuje.
Moźe sie czegoś naucze, kto wiem.
Przygotowaliśmy super proste pytania, aby wszyscy uźytkownicy sobie poradzili ;–)
Rejestracja jest wymagana, nagród jest 64 więc szanse na wygraną są większe niź kiedykolwiek ;–)
UPDATE
Bobi:Jak narazie to i rejestracja nie działa.Server Error in '/' Application... blebleble