"Bezpieczny Komputer Staszka"

Zapraszam wszystkich uźytkowników CentrumXP.pl do uczestnictwa w nowym konkursie organizowanym wspólnie z firmą Microsoft. Konkurs potrwa przez 10 dni (nie licząc weekendów), codziennie uźytkownicy będą musieli odpowiedzieć na jedno pytanie – rozwiązać kolejny problem tytułowego bohatera – Staszka.

Do wygrania wiele nagród:
http://www.centrumxp.pl/BezpiecznyKomputerStaszka/

ZAPRASZAM!! ;–)

Odpowiedzi: 20

Bobi:
gusioo, nie pyry?

Nie wywołuj Seekera z lasu :mrgreen:
Anonymous
Dodano
08.03.2006 19:38:35
gusioo:
Bobi mie to sie wydaje, źe po bierzmowaniu to sie ma trzecie, ale pewnie przez chrzest źes przeskoczył :mrgreen:

Masz rację "mój drogi Watsonie" ;]
Trzecie imię teź mam ale nie zdradze... od razu mówie, ze nie Boźydar ;]

EL NINO:
Zamknijta ryje, to moze po koszulce na odczepnego dam :P

Po mi po Twojej koszulce, Kuba mi flaszke wisi ;]
Teściowa ELa się w tą koszulkę nie zmieści, pewno dobrze zbudowana jest ;]

gusioo, nie pyry?
Bobi
Dodano
08.03.2006 19:36:39
EL NINO:
Papier to Ci moge pokazac nawet od mohela :mrgreen: .

Zamknijta ryje, to moze po koszulce na odczepnego dam :P .

Ty se te koszulke daj teściowej.
BTW, Zgred dalej w lodówce ? :mrgreen:
EL NINO:
Co to kurna za imie ? W szkole miales chyba przesrane ? :mrgreen:

Bo my jak kartofel wyglądali :lol:
Anonymous
Dodano
08.03.2006 19:30:21
Papier to Ci moge pokazac nawet od mohela :mrgreen: .

Zamknijta ryje, to moze po koszulce na odczepnego dam :P .

gusioo:
Mie na drugie dali kartofle
Co to kurna za imie ? W szkole miales chyba przesrane ? :mrgreen:
EL NINO
Dodano
08.03.2006 19:28:27
Bobi:
Pokazuj kurna papier, bo bez papiera nie uwierze źeś u bierzmowania był ;]
Mnie na drugie dali Piotr to w ostateczności sie z Rebe podzielić moge prezentami :mrgreen:

Mie na drugie dali kartofle, a o schabowym zapomnieli :mrgreen:
Bobi mie to sie wydaje, źe po bierzmowaniu to sie ma trzecie, ale pewnie przez chrzest źes przeskoczył :mrgreen:
Anonymous
Dodano
08.03.2006 19:27:17
Pokazuj kurna papier, bo bez papiera nie uwierze źeś u bierzmowania był ;]
Mnie na drugie dali Piotr to w ostateczności sie z Rebe podzielić moge prezentami :mrgreen:
Bobi
Dodano
08.03.2006 19:23:59
EL NINO:
Kazaly zawiezc na poczte, ale nie powiedzialy na ktora. No tom se przywiozl do garazu wszystkie paczki. Garaz kolo poczty stoi, to tak jakbym zadanie wykonal :P :P .

Ty tu wyskakuj z tych fantów, a nie pitol gdzie mieszkasz :mrgreen:
EL NINO:
BTW, nic kurna nie jumalem. Nalezalo mi sie, bo mam bezpieczny komputer, a na trzecie mi Staszek na biezmowaniu dali :mrgreen: .

To teraz wiem czemuś taka świnia i Rebemu zegarek zajumałeś. Wstydź się :wink: :P
Anonymous
Dodano
08.03.2006 19:20:27
EL NINO:
Kazaly zawiezc na poczte, ale nie powiedzialy na ktora. No tom se przywiozl do garazu wszystkie paczki. Garaz kolo poczty stoi, to tak jakbym zadanie wykonal :P :P .

Ty tu wyskakuj z tych fantów, a nie pitol gdzie mieszkasz :mrgreen:
EL NINO:
BTW, nic kurna nie jumalem. Nalezalo mi sie, bo mam bezpieczny komputer, a na trzecie mi Staszek na biezmowaniu dali :mrgreen: .

To teraz wiem czemuś taka świnia i Rebemu zegarek zajumałeś. Wstydź się :wink: :P
Anonymous
Dodano
08.03.2006 19:20:27
gusioo:
Pewnie jakiś szofer zajumał po drodze.
:mrgreen:

EL NINO
Dodano
08.03.2006 19:15:30
gusioo:

EL NINO
Dodano
gusioo:

EL NINO
Dodano
gusioo:

EL NINO
Dodano
Czyźby kolejny babol ?
Choć PP teź lubi dać d*y z paczkami.
Anonymous
Dodano
08.03.2006 15:41:09
jak narazie nic nie przyszło :evil:
antoni
Dodano
08.03.2006 13:52:07
spokojnie, lada dzień nagrody przyniesie listonosz ;–)
Kuba
Dodano
06.03.2006 01:33:55
pytanie do Kuby, kiedy faktycznie przesylki trafily na poczte, i czy rano czy tez popoludniu ;)
johny
Dodano
05.03.2006 22:32:35
Czy ktoś dostał juź coś? Bo ja jeszcze nie :?
czarek09
Dodano
05.03.2006 19:30:32
Kilka dni trwało, zanim wszyscy wpisali swoje dane osobowe. Przesyłki sa juź całkowicie gotowe, dzisiaj zawoźę to na pocztę, więc licząc z rezerwą, do konca tygodnia powinno dojść.
Kuba
Dodano
27.02.2006 16:36:15
Kilka dni trwało, zanim wszyscy wpisali swoje dane osobowe. Przesyłki sa juź całkowicie gotowe, dzisiaj zawoźę to na pocztę, więc licząc z rezerwą, do konca tygodnia powinno dojść.
Kuba
Dodano
27.02.2006 16:36:15
czy ktoś juź dostał te nagrody??
Ile to moźe jeszcze potrwać????

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Piątek, 3 marca 2006

Jak na razie to tylko rachunki mi listonosz doręcza :?
antoni
Dodano
27.02.2006 16:31:19
Kuba
Dodano:
25.01.2006 22:41:47
Komentarzy:
20
Strona 2 / 26