"Bezpieczny Komputer Staszka"
Zapraszam wszystkich uźytkowników CentrumXP.pl do uczestnictwa w nowym konkursie organizowanym wspólnie z firmą Microsoft. Konkurs potrwa przez 10 dni (nie licząc weekendów), codziennie uźytkownicy będą musieli odpowiedzieć na jedno pytanie – rozwiązać kolejny problem tytułowego bohatera – Staszka.
Do wygrania wiele nagród:
http://www.centrumxp.pl/BezpiecznyKomputerStaszka/
ZAPRASZAM!! ;–)
Do wygrania wiele nagród:
http://www.centrumxp.pl/BezpiecznyKomputerStaszka/
ZAPRASZAM!! ;–)
Odpowiedzi: 20
Nie dzieki, nie mam zamiaru dopoty nie otrzymam odpowiedzi na zadane przezemnie pytanie dopoki bede drazyl ten temat.
chcialbys zeby tak latwo bylo....
wysil sie troche i przejrzyj :twisted:
wysil sie troche i przejrzyj :twisted:
a po co te obrazki w historyjce, a po co w ogóle ta cała historyjka? NIe wiem, po co, chciałem umilić źycie uźytkownikom, i mysle ze mi sie udalo, bo dostalem kilka maili od osób, ktore mówily, ze bardzo podoba im sie ten pomysł, źe to fajne itd.
To napisz wreszcie to pytanie bo nie mam zamiaru przegladac tych wszystkich 17 stron i zakonczmy te dywygacje, ok? No i po co te pytania w historyjce :?: :lol:
kietek?
a odpowiedzi tez na jpegu zaznaczales? :wink:
a odpowiedzi tez na jpegu zaznaczales? :wink:
;–) kietek, sorry, ale to pytanie w tym topiku padło juź z 3 razy. Prosze cie, nie brnij w to dalej!!!
UPDATE: a własnie wujekStasek ma reacje, jak mozesz pisac, ze naszna 100% odpowiedz na pytania, a nie znasz samego pytania? Kurcze, wytłumcz mi to!
UPDATE: a własnie wujekStasek ma reacje, jak mozesz pisac, ze naszna 100% odpowiedz na pytania, a nie znasz samego pytania? Kurcze, wytłumcz mi to!
A jesli ktos twierdzi ze nie mam racji to niech mi to udowodni ;–) :lol:
To moze czas przejsc do sedna sprawy i napisac te pytanie tutaj? Chyba ze sam je zapomniales. No i po co te pytania w historyjce, ktore uwazam za wlasciwe?
kietek:
któtka piłka z mojej strony:
powiem ci szczerze ja nei pamietam tego pytania,
ale nie rozmawiamy przeciez tutaj o tym ze tych pytan teraz nie ma tylko o tym ze zle odpowiedziales na pytanie.
Kłocisz sie ze pytanie jest złe chociaz nie znasz go, powiem ci ze to tak srednio do mnie przemawia...
któtka piłka z mojej strony:
powiem ci szczerze ja nei pamietam tego pytania,
ale nie rozmawiamy przeciez tutaj o tym ze tych pytan teraz nie ma tylko o tym ze zle odpowiedziales na pytanie.
Kłocisz sie ze pytanie jest złe chociaz nie znasz go, powiem ci ze to tak srednio do mnie przemawia...
nie, ale nie przypuszczalem ze ludzie beda sie kłucic o rzeczy których nie pamietaja!
W jaki sposob udowdniles mi ze nie mam racji skoro wywaliles zadane pytanie i nawet nei chcesz go tu ponownie podac oczekujac ze ludzie beda pamietac takie rzeczy?
a wujekStasek chciał w ironiczny sposób pokazać ci jak TY się zachowujesz. I nie twierdze ze wszysyc sa debilami, broń Boźe, nie twierdze tego nawet o tobie. Chce ci jednak uzmysłowić, źe nie zawzse masz racje.
Pozwole se jednak jeszcze dodac trzy grosze.
Jestescie smieszni. Usuwacie pytania po czym walicie glupa i udajecie ze wszyscy to sa idioci tylko nie wy. Zamiast pokazac mi to pytanie walicie w postach mordki i probujecie zrobic ze mnie debila. No niestety nie wyszlo wam, chcialem, aby milo bylo i rzeczowo, ale chyba nie bedzie.
Jestescie smieszni. Usuwacie pytania po czym walicie glupa i udajecie ze wszyscy to sa idioci tylko nie wy. Zamiast pokazac mi to pytanie walicie w postach mordki i probujecie zrobic ze mnie debila. No niestety nie wyszlo wam, chcialem, aby milo bylo i rzeczowo, ale chyba nie bedzie.
Nie kuba tak byc nie moze!
to ze ja nie wiem jakie bedzie jutro pytanie, nie oznacza wcale, źę nie mam racji twierdząc ze ono jest za trudne a wszystkie odpowiedzi są nieprawidłowe!
Dlaczego wymagasz ode mnie abym wiedział cos, na temat o którym mówie. Po prostu mam racje i kropka. Nie kłóć się wiecej ze mną, bo i tak mnie nei przegadasz...
Racja zawsze jest po mojej stronie! musi być!
Trzymaj sie.
to ze ja nie wiem jakie bedzie jutro pytanie, nie oznacza wcale, źę nie mam racji twierdząc ze ono jest za trudne a wszystkie odpowiedzi są nieprawidłowe!
Dlaczego wymagasz ode mnie abym wiedział cos, na temat o którym mówie. Po prostu mam racje i kropka. Nie kłóć się wiecej ze mną, bo i tak mnie nei przegadasz...
Racja zawsze jest po mojej stronie! musi być!
Trzymaj sie.
tak, w momencie w którym wypada przynac sie do błedu, (bo myslaleś, ze ostatnie zdanie odcinka to pytanie, a się okazało, źe się myliłeś) najlepiej powiedzieć "trzymaj się"... i dodać "i tak mam racje" ;–)
Jasne, wole aby 5 uźytkowników twierdziło, źe jestem "jak admin pewnego serwisu", niź aby pod naciskiem 5 osób zmieniać zasady do których dostosowało się 1500 innych osób.
Ja teź wolałbym nie kontynuować dyskusji, bo tak jak kietkowi zrobiło się "łyso", bo nagle okazało się, źe kłuci się o coś, co jest nieprawdą, tak moźe sie okazać, źe reszta ttez nei ma racji. Ja jestem organizatorem i zaleźy mi tylko aby nagrody poszły w rece osób, które zdobyły największa ilość punktów. Wy juź udzieliliście swojej odpowiedzi i jest dla mnie zrozumiałe, źe chcielibyście uzyskać jak najwyźszą ilość punktów.
Jasne, wole aby 5 uźytkowników twierdziło, źe jestem "jak admin pewnego serwisu", niź aby pod naciskiem 5 osób zmieniać zasady do których dostosowało się 1500 innych osób.
Ja teź wolałbym nie kontynuować dyskusji, bo tak jak kietkowi zrobiło się "łyso", bo nagle okazało się, źe kłuci się o coś, co jest nieprawdą, tak moźe sie okazać, źe reszta ttez nei ma racji. Ja jestem organizatorem i zaleźy mi tylko aby nagrody poszły w rece osób, które zdobyły największa ilość punktów. Wy juź udzieliliście swojej odpowiedzi i jest dla mnie zrozumiałe, źe chcielibyście uzyskać jak najwyźszą ilość punktów.
Zartujesz sobie? Smiesz oczekiwac ze bede takie pierdoły pamiętał? IMHO dalsza dyskusja nie ma sensu, udowdniles tylko zes nie lepszy od takich specjalistow z pewnej strony. Na przyszlosc lepiej zaplanuj takie akcje.Kuba:;–) jak mozesz kłucic sie o pytanie którego sam nie pmaietasz???
Z mojej strony EOT, nie chce prowadzic z toba zadnej wojny bo nie ma to sensu, nadal Cie szanuje jako admina tej strony ;) Ale racja jest po mojej stronie :P
Trzymaj sie.
jest w profilu. Dzieki za rade, nastpenym arzem zrobimy gdzies bardzije widoczny.
wujekStasek:a po co je podawac?
pytanie znales jak na nie odpowiadales ...
a po co je usuwac spod odcinka?
PS. na stronie konkursu przydalby sie przycisk "wyloguj" gdzies bardziej na wierzchu a nie dopiero w profilu... Poczatkowo myslalem ze w ogole go nie ma.
wujekStasek:a po co je podawac?
pytanie znales jak na nie odpowiadales ...
a po co je usuwac spod odcinka?
PS. na stronie konkursu przydalby sie przycisk wyloguj gdzies bardziej na wierzchu a nie dopiero w profilu... Poczatkowo myslalem ze w ogole go nie ma.
;–)