"Bezpieczny Komputer Staszka"

Zapraszam wszystkich uźytkowników CentrumXP.pl do uczestnictwa w nowym konkursie organizowanym wspólnie z firmą Microsoft. Konkurs potrwa przez 10 dni (nie licząc weekendów), codziennie uźytkownicy będą musieli odpowiedzieć na jedno pytanie – rozwiązać kolejny problem tytułowego bohatera – Staszka.

Do wygrania wiele nagród:
http://www.centrumxp.pl/BezpiecznyKomputerStaszka/

ZAPRASZAM!! ;–)

Odpowiedzi: 20

Nie dzieki, nie mam zamiaru dopoty nie otrzymam odpowiedzi na zadane przezemnie pytanie dopoki bede drazyl ten temat.
kietek
Dodano
12.02.2006 19:43:28
chcialbys zeby tak latwo bylo....
wysil sie troche i przejrzyj :twisted:
wujekStasek
Dodano
12.02.2006 19:42:06
a po co te obrazki w historyjce, a po co w ogóle ta cała historyjka? NIe wiem, po co, chciałem umilić źycie uźytkownikom, i mysle ze mi sie udalo, bo dostalem kilka maili od osób, ktore mówily, ze bardzo podoba im sie ten pomysł, źe to fajne itd.
Kuba
Dodano
12.02.2006 19:40:57
To napisz wreszcie to pytanie bo nie mam zamiaru przegladac tych wszystkich 17 stron i zakonczmy te dywygacje, ok? No i po co te pytania w historyjce :?: :lol:
kietek
Dodano
12.02.2006 19:38:40
kietek?

a odpowiedzi tez na jpegu zaznaczales? :wink:
wujekStasek
Dodano
12.02.2006 19:38:30
;–) kietek, sorry, ale to pytanie w tym topiku padło juź z 3 razy. Prosze cie, nie brnij w to dalej!!!

UPDATE: a własnie wujekStasek ma reacje, jak mozesz pisac, ze naszna 100% odpowiedz na pytania, a nie znasz samego pytania? Kurcze, wytłumcz mi to!
Kuba
Dodano
12.02.2006 19:36:43
A jesli ktos twierdzi ze nie mam racji to niech mi to udowodni ;–) :lol:
MIG
Dodano
12.02.2006 19:35:48
To moze czas przejsc do sedna sprawy i napisac te pytanie tutaj? Chyba ze sam je zapomniales. No i po co te pytania w historyjce, ktore uwazam za wlasciwe?
kietek
Dodano
12.02.2006 19:35:01
kietek:
któtka piłka z mojej strony:
powiem ci szczerze ja nei pamietam tego pytania,

ale nie rozmawiamy przeciez tutaj o tym ze tych pytan teraz nie ma tylko o tym ze zle odpowiedziales na pytanie.

Kłocisz sie ze pytanie jest złe chociaz nie znasz go, powiem ci ze to tak srednio do mnie przemawia...
wujekStasek
Dodano
12.02.2006 19:34:46
nie, ale nie przypuszczalem ze ludzie beda sie kłucic o rzeczy których nie pamietaja!
Kuba
Dodano
12.02.2006 19:33:02
W jaki sposob udowdniles mi ze nie mam racji skoro wywaliles zadane pytanie i nawet nei chcesz go tu ponownie podac oczekujac ze ludzie beda pamietac takie rzeczy?
kietek
Dodano
12.02.2006 19:31:40
a wujekStasek chciał w ironiczny sposób pokazać ci jak TY się zachowujesz. I nie twierdze ze wszysyc sa debilami, broń Boźe, nie twierdze tego nawet o tobie. Chce ci jednak uzmysłowić, źe nie zawzse masz racje.
Kuba
Dodano
12.02.2006 19:29:06
Pozwole se jednak jeszcze dodac trzy grosze.

Jestescie smieszni. Usuwacie pytania po czym walicie glupa i udajecie ze wszyscy to sa idioci tylko nie wy. Zamiast pokazac mi to pytanie walicie w postach mordki i probujecie zrobic ze mnie debila. No niestety nie wyszlo wam, chcialem, aby milo bylo i rzeczowo, ale chyba nie bedzie.
kietek
Dodano
12.02.2006 19:27:08
Nie kuba tak byc nie moze!
to ze ja nie wiem jakie bedzie jutro pytanie, nie oznacza wcale, źę nie mam racji twierdząc ze ono jest za trudne a wszystkie odpowiedzi są nieprawidłowe!

Dlaczego wymagasz ode mnie abym wiedział cos, na temat o którym mówie. Po prostu mam racje i kropka. Nie kłóć się wiecej ze mną, bo i tak mnie nei przegadasz...

Racja zawsze jest po mojej stronie! musi być!

Trzymaj sie.
wujekStasek
Dodano
12.02.2006 19:23:21
tak, w momencie w którym wypada przynac sie do błedu, (bo myslaleś, ze ostatnie zdanie odcinka to pytanie, a się okazało, źe się myliłeś) najlepiej powiedzieć "trzymaj się"... i dodać "i tak mam racje" ;–)

Jasne, wole aby 5 uźytkowników twierdziło, źe jestem "jak admin pewnego serwisu", niź aby pod naciskiem 5 osób zmieniać zasady do których dostosowało się 1500 innych osób.
Ja teź wolałbym nie kontynuować dyskusji, bo tak jak kietkowi zrobiło się "łyso", bo nagle okazało się, źe kłuci się o coś, co jest nieprawdą, tak moźe sie okazać, źe reszta ttez nei ma racji. Ja jestem organizatorem i zaleźy mi tylko aby nagrody poszły w rece osób, które zdobyły największa ilość punktów. Wy juź udzieliliście swojej odpowiedzi i jest dla mnie zrozumiałe, źe chcielibyście uzyskać jak najwyźszą ilość punktów.
Kuba
Dodano
12.02.2006 19:16:46
Kuba:
;–) jak mozesz kłucic sie o pytanie którego sam nie pmaietasz???
Zartujesz sobie? Smiesz oczekiwac ze bede takie pierdoły pamiętał? IMHO dalsza dyskusja nie ma sensu, udowdniles tylko zes nie lepszy od takich specjalistow z pewnej strony. Na przyszlosc lepiej zaplanuj takie akcje.

Z mojej strony EOT, nie chce prowadzic z toba zadnej wojny bo nie ma to sensu, nadal Cie szanuje jako admina tej strony ;) Ale racja jest po mojej stronie :P

Trzymaj sie.
kietek
Dodano
12.02.2006 19:12:53
jest w profilu. Dzieki za rade, nastpenym arzem zrobimy gdzies bardzije widoczny.
Kuba
Dodano
12.02.2006 19:10:16
wujekStasek:
a po co je podawac?
pytanie znales jak na nie odpowiadales ...

a po co je usuwac spod odcinka?

PS. na stronie konkursu przydalby sie przycisk "wyloguj" gdzies bardziej na wierzchu a nie dopiero w profilu... Poczatkowo myslalem ze w ogole go nie ma.
MIG
Dodano
12.02.2006 19:09:45
wujekStasek:
a po co je podawac?
pytanie znales jak na nie odpowiadales ...

a po co je usuwac spod odcinka?

PS. na stronie konkursu przydalby sie przycisk wyloguj gdzies bardziej na wierzchu a nie dopiero w profilu... Poczatkowo myslalem ze w ogole go nie ma.
MIG
Dodano
12.02.2006 19:08:42
;–)
Kuba
Dodano
12.02.2006 19:06:15
Kuba
Dodano:
25.01.2006 22:41:47
Komentarzy:
20