Quiz walentynkowy
Niemoge siew zraejestrować do trgo Quizu, pojawia się Server Error in '/' Application.
Parser Error
Description: An error occurred during the parsing of a resource required to service this request. Please review the following specific parse error details and modify your source file appropriately.
Parser Error Message: The directive 'g' is unknown.
Source Error:
Line 1:
Line 2:
Line 3:
Co to jest.???
Parser Error
Description: An error occurred during the parsing of a resource required to service this request. Please review the following specific parse error details and modify your source file appropriately.
Parser Error Message: The directive 'g' is unknown.
Source Error:
Line 1:
Line 2:
Line 3:
Co to jest.???
Odpowiedzi: 17
jelsi był uzyty login i haslo z Staszka to nie. Jesli nie był, to musisz to napsiac do nas mailem.
odpowiedzialem przed ukazaniem się zadania specjalnego ... ma to jakiś wpływ ?
po skonczonym dniu, jak w poprzednim zadaniu specjlanym i innych zadanicach w tym konkursie
Nie wiem gdzie to napisać ale niech będzie:
Zarejestrowałem się i odpowiedziałem na pytania w konkursie walentynkowym – tym samym, wypełniłem zadanie specjalne 2 w konkursie Bezpieczny Komputer Staszka. Kiedy te 2 punkty pojawią się w profilach userów??
Zarejestrowałem się i odpowiedziałem na pytania w konkursie walentynkowym – tym samym, wypełniłem zadanie specjalne 2 w konkursie Bezpieczny Komputer Staszka. Kiedy te 2 punkty pojawią się w profilach userów??
15
w regulaminie jest napisane w niektorych miejscach o 20 pytaniach w innych o 15... To ile ich w koncu jest? ;)
hehe..:D ja swoja zrobiłam..juz..tylko jakaś taka dziwna wyszla..:D..
Ojj mam nadzieję, ze są szanse ;) przydał by sie ten Microsoft dla uźytkowników domowych... a tak to tylko Open w domu ;(
obiecuej ci ze jutro wszyscy beda quiz rozwiazywac ;–)
A co do walentynek: na razie walentynek mamy ciót mniej niz nagród, więc szanse na nagrode są duźe!!!
A co do walentynek: na razie walentynek mamy ciót mniej niz nagród, więc szanse na nagrode są duźe!!!
ale full odpowiedzi ;), chyba ten konkurs nie jest tak popularny jak Staszek ;)
I dobrze mniej konkurencji :P
I dobrze mniej konkurencji :P
Jak tam?? Narysowaliscie juz walentynki?
Ja wczoraj cos wymyslilam, ale jesli chodzi o tekst to przerobie go– bo moj walenty by sie wystraszyl ;)–chyba ze puszcze mu jako anonim ;)
I tak nie wygram...zapewne tak to odwalicie ze 'gora' osiwieje z zachwytu ;)
Ja wczoraj cos wymyslilam, ale jesli chodzi o tekst to przerobie go– bo moj walenty by sie wystraszyl ;)–chyba ze puszcze mu jako anonim ;)
I tak nie wygram...zapewne tak to odwalicie ze 'gora' osiwieje z zachwytu ;)
odpisalam na pw :)
nie powinno, prosze napsiz mi miala, sprawdze to. Ten nowy system logowani zostal wprowadzony na CXP dopeiro wczoraj, wiec penwie jakies male belduy beda...
dziwne, zarejstrowalam sie do tego quizu walentynkowego, a nie moge skorzystac z tego samego hasła w konkursie ,komputer staszka' :| nie wiem czemu mi odrzuca haslo...
Under:
Line 1:
Line 2:
Line 3:
Co to jest.???
Wgrałes juź pliki rejestracji, a nie przekopiowalem do systemu profili danych z konkursu o Staszku, wiec zablokowałem moźliwość rejestarcji (przypuszczałem ze znajda sie uźytkownicy ktorzy od rana siedza i klikaja na F5, zeby jak najszybciej sie zarejestrowac) ;–)
Mnie przed chwilką udało się zarejestrować
to samo u mnie ;) wiec czekam moze poprawią