Quiz walentynkowy
Niemoge siew zraejestrować do trgo Quizu, pojawia się Server Error in '/' Application.
Parser Error
Description: An error occurred during the parsing of a resource required to service this request. Please review the following specific parse error details and modify your source file appropriately.
Parser Error Message: The directive 'g' is unknown.
Source Error:
Line 1:
Line 2:
Line 3:
Co to jest.???
Parser Error
Description: An error occurred during the parsing of a resource required to service this request. Please review the following specific parse error details and modify your source file appropriately.
Parser Error Message: The directive 'g' is unknown.
Source Error:
Line 1:
Line 2:
Line 3:
Co to jest.???
Odpowiedzi: 20
Gdzie jest ta zwyciezka walentynka, ktora podobno byla tak duza, ze nie mozna jej bylo umiescic na stronie?
a ja nic :cry: , fakt moglam sie postarac ....
niepocieszona :(
niepocieszona :(
sQbanieTZ:Witam,
To mój pierwszy post tutaj, więc będę się streszczał ;–)
Zamieszczam link do instrukcji obsługi pierwszej Walentynki (Hanik Łukasz). Nie obraźać się, źe pisana jest łopatologicznie – koleźanka miała problem z obsługą, wiec napisałem instrukcję i tyle. Pomyślałem, źe zamieszczę ją tutaj i ktoś być moźe skorzysta. Oto link:
http://klub.chip.pl/sqbanietz/instrukcja.pdf
P.S. Gratuluję pozostałym zwycięzcom i w ogóle wszystkim tej najwspanialszej nagrody jaką jest MIŁOŚĆ :–) Bo mi akurat tej nagrody nie udało się zdobyć... JESZCZE! :–)
Bardzo fajna i pomysłowa walentynka. Zasłuźyła na 1st place!
Pozdrawiam i równieź gratuluję.
No i oczywiście gratuluję teź tym, którzy (jak ja) wygrali koszulki!
hehe..:D ja teź wygralam koszuleczke..:D
a i gratuluje wszystkim osobom ktore zdobyły pierwsze miejsca..:D
a i gratuluje wszystkim osobom ktore zdobyły pierwsze miejsca..:D
sQbanieTZ, świetny pomysł i wykonanie, widać źe przyłoźyłeś się do tego!
Witam,
Zamieszczam link do instrukcji obsługi pierwszej Walentynki (Hanik Łukasz). Nie obraźać się, źe pisana jest łopatologicznie – koleźanka miała problem z obsługą, wiec napisałem instrukcję i tyle. Pomyślałem, źe zamieszczę ją tutaj i ktoś być moźe skorzysta. Oto link:
P.S. Gratuluję pozostałym zwycięzcom i w ogóle wszystkim tej najwspanialszej nagrody jaką jest MIŁOŚĆ :–) Bo mi akurat tej nagrody nie udało się zdobyć... JESZCZE! :–)
szczypek90:....wygrałem koszulkę :P
Ja teź :D:D
szczypek90:mam nadzieję źe jakaś fajna
Ja teź :D:D:D
nie–fajnych nie mamy.
disiaj są i....wygrałem koszulkę :P
mam nadzieję źe jakaś fajna
mam nadzieję źe jakaś fajna
Kuba lepiej nie obiecuj a zrob ludziom niespodzianke .... i niech wyniki beda (przesledz swoje posty odnosnie publikowania wynikow) :wink:
jutro na 1000% beda
ech nie ma wyników, mam nadzieję źe jutro będą :/
ehh to ja idę spać :) jutro zajrzę, a tyle czekałam....
oki..:D
tak, ale 18 w niedziele o 20:00 (najpozniej)
a dzisiaj jest niedziela, tyle źe 19 lutego,
eic jeszcze jest troche czasu :lol: – oczywiscie zartuje zeby sie Kuba nie denerwował :wink:
a dzisiaj jest niedziela, tyle źe 19 lutego,
eic jeszcze jest troche czasu :lol: – oczywiscie zartuje zeby sie Kuba nie denerwował :wink:
Beda do konca dnia, przepraszam za zwłokę.
konkurs mial byc zakonczony 18 o 20.00...a jakos wyników nie widac..:(
konkurs mial byc zakonczony 18 o 20.00...a jakos wyników nie widac..:(
ja teź się zawodłam :cry: ale jeszcze poczekam na 18 :wink: (nadzija matką...)
Quiz Walentynkowy – zakonczony,
gratuluje osoba ktore mialy szczescie w losowaniu :wink: , mi sie tym razem nie udało :(
gratuluje osoba ktore mialy szczescie w losowaniu :wink: , mi sie tym razem nie udało :(