Quake III Team Arena kupic czy nie

mam pytanie kto widzial dodatek do Quake III Arena pod nazwa Quake III Team Arena niby nowe mozliwosci gry w sieci sa nowe bronie moze i nowe boty mam pytanie kto widzial jak to wyglada podczas gry czy warto kupic wiem ze wymagany jest Q III Arena do zainstalowania dodatku ja mam pirata w polu gdzie musze podac jakis cd – key poprostu klikam akcept bez wprowadzenia czegokolwiek lub wciskam ESC kto wie czy dodatek niewykryje ze to pirat i wydam kase w bloto czy warto kupic ten dodatek jest faktycznie sporo nowosci kto mi odpowie ???? tymbardziej ze szykuje sie niedlugo nowy Q IV
dzieki pozdrawiam

Odpowiedzi: 6

:
Q III pirat ma taka wade ze po zainstalowaniu patchy do gry wywala z serwerow piszac ze wadliwy cd–key :( wpisyalem rozne cd–key i nic to niepomaga

Sprytny zawsze sobie znajdzie serwery które nie sprawdzają cd–key'a, a takie istnieją, jak boli głowa to polecam program The All–Seeing Eye.
Tomi!
Dodano
26.12.2003 12:56:35
Q III wole od UT nawet 2003 a ten 2004 to juz wogole jakas porazka bedzie Q III pirat ma taka wade ze po zainstalowaniu patchy do gry wywala z serwerow piszac ze wadliwy cd–key :( wpisyalem rozne cd–key i nic to niepomaga mam zamiar kupic Q III Gold to standardowy Q III + Q III TA oczywiscie byl by to orginal :)ale w jednym sklepie on line go nieznalazlem tzn byl ale juz niema poszukam w innych
Anonymous
Dodano
25.12.2003 17:07:06
Stary nie stary ale jest zaje*****. Q3A i Q3TA to moje 2 najukochańsze gierki.... grafika moze niejest jak w UT2003 ale i tak dobra a postacie są zrobione super.
adiwww
Dodano
24.12.2003 23:55:51
Ale z drugiej strony to cały czas jest Quake III a on juź jest "trochę" stary! Myślę źe lepiej sie rozejrzeć ja jakimś nowszym tytułem :D
ARTI
Dodano
24.12.2003 23:51:41
Q3TA to bardzo dobry dodatek. Mam go jush qpe czasu i moge spokojnie powiedzieć ze jest świetny :)
adiwww
Dodano
24.12.2003 23:38:09
Ja mam Q3A pirat i Q3TA równieź pirat, instaluje i gra bez źadnych problemów.

P.S. Według mnie Q3 juź na początku wydania tej gry powinień wyglądać tak jak Q3TA :)
Tomi!
Dodano
24.12.2003 15:12:56
Rysiek80
Dodano:
23.12.2003 21:57:53
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1